2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 77 پست
بدترین از نظر خودته شاید هم اینجور نباشه 

انشاءالله که همینطور که میگی باشه عزیزم....ولی با خودم میگم ازدواج برام قسمت نبود تا ۳۲سالگی ..بعدش هم اینطوری شد ..نمیدونم حکمت چیه دقیقاً

یکی از دوستای من با شوهر اولش پنج سال زندگی کرد با دومی یه سال و بعد طلاق گرفت.الان باید ببینی چ خوش ...

منم طرز فکرم همینه...مگه چقدر زنده میمونیم که بخوایم عمرمونا با یکی ک بهم نمیخوربم هدر بدیم؟

برا چی؟

حرف مردم؟

ارزش داره؟

همین مردم پنج سال دیگه میام بگن وااای طفلی سنش کم بود و کلب مشکل اما ببین داره زندگی میکنه و...

ما شهرمون کوجیکه بعد طلاق خیلی حرف در میارن و .... اما ب جهنم

میشه واسه حل مشکلم و آرامش دلم یه صلوات بفرستین؟❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره من نامزدم ولی باکره نیستم براهمین باید خونه و امکانات داشته باشه تابرم خونش اونم نمیتونه و الان ...

نفقه چقدر دادگاه برات تایید کرد؟؟

من در جلسات مشاوره 

من پدرم قاضیه 

میگه کاری میکنم اصلا دادگاه نیایی و لفتش میدم حال اونا رم میگیرم 

چون پدرم قاضیه هر وکیلی راضی نمیشه وکیل اون شه

بچه ننه بود دخالتای خانوادش بی توجهیاش ،غلام حلقه به گوش بودن مامانش اینا ،رفت و آمدنداشتن باخانوادم ...

زندگی با این مردها خیلیی سخته ..همون بهتر که جدا شدی...نامزد منم مشابه همین ضعف ها رو داشت به علاوه ضعف های دیگه...حتی فرهنگ خانوادگی شون بد نمیدونست اگر از مسائل خصوصی مون هم خانواده ش باخبر میشدن تا این حد همه چی رو به خانواده ش می‌گفت...این طور مردها آدم روپیرمیکنند

منم طرز فکرم همینه...مگه چقدر زنده میمونیم که بخوایم عمرمونا با یکی ک بهم نمیخوربم هدر بدیم؟ برا چی ...

منم شهرمون کوچیکه 

خیلی از حرف مردم اذیت میشم خیلیییییییی

منم طرز فکرم همینه...مگه چقدر زنده میمونیم که بخوایم عمرمونا با یکی ک بهم نمیخوربم هدر بدیم؟ برا چی ...

به جهنننننم ک حرف میزنن.من قبل ازدواجم دوبار نامزد کردم.ینی فقط بله برون گرفتیم و طلا برام اوردن.هرکدوم تقریبا دوماه طول کشید ک دیدم بدردم نمیخورن وسایلشونو پس دادم.انقددددد پشتم حرف مفت زدن ک نگو.حتی نزدیکترین اشخاص زندگیم.ولی همه رو به یه ورم گرفتم.الان خداروشکر با عشقم ازدواج کردم و ارامش دارم.شوهرم عاشقمه.و همه رو مدیون کسایی هستم ک پشتم حرف زدن و من جوابشونو ندادم.مطمئن باش خدا از همه داناتره و میدونه چی رو به کی بده.خودتو بسپار ب دست همون بالایی.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
منم شهرمون کوچیکه  خیلی از حرف مردم اذیت میشم خیلیییییییی

فدای سرت ک حرف میزنن.مطمئن باش تو نباشی در مورد یکی دیگه حرف میزنن.کامل نشنیده بگیر.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
نفقه چقدر دادگاه برات تایید کرد؟؟ من در جلسات مشاوره  من پدرم قاضیه  میگه کاری میکنم اص ...

هنوز اول راهی 

من یه ساله درگیر دادگاهم وکیلم داره خوبه خداروشکر

خوش بحالت بابات قاضیه من خیلی اذیت میشم چون راضی نبودن باهاش ازدواج کنم مجبورشدن قبول کنن و الانم باکره نیستم خجالت میکشم همش

خداودیگرهیچ❤😍😍
به جهنننننم ک حرف میزنن.من قبل ازدواجم دوبار نامزد کردم.ینی فقط بله برون گرفتیم و طلا برام اوردن.هرک ...

انشاءالله.. توکل ب خودش💓

میشه واسه حل مشکلم و آرامش دلم یه صلوات بفرستین؟❤
انشاءالله که همینطور که میگی باشه عزیزم....ولی با خودم میگم ازدواج برام قسمت نبود تا ۳۲سالگی ..بعدش ...

اوه سخت نگیر بخدا 

همین بهاره رهنما رو نگاه کن چطوری توی ۴۳ گمونم  دوباره با حاجی  ازدواج کرد از قبلش خوشبخت تر بنظر میاد

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم برای من خواهد افتاد 😊😍😍  کی بود این رو راه انداخت 😑؟ فک‌کردم عقب افتادم منم همین  امضا رو زدم🤦‍♀️
من طلاق گرفتم تا سه سال هیچکس باهام رفت و امد نمیکرد دوستای صنیمیم حتی‌ خواهر خودم😔😔😔فامیلا که یب ...

چه بد

عزیزم من اصلا هنوز به خانواده پدرم هیچی نگفتم

نمی خوام هم بگم اصلا