2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 77 پست
منم دوران عقد جدا شدم تقریبا یک سال ونیم پیش خیلیی خوبه اگر تفاهم ندارید همین‌جا تموم بشه

من ۶ ماه عقد بودم سه ماهشو فقط گریه میکردم....

میشه واسه حل مشکلم و آرامش دلم یه صلوات بفرستین؟❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه سال نامزد بودیم ویه ساله جداییم فقط چندبار تو دادگاه دیدم  باکره ای؟

نه من ۳ سال زنش بودم 

آیینه منم دوسش دارم 

ولی دقیقا مثل تو بین بد و بدتر

بعضی روزا حالم خیلی بده 

شما کاراتون دادگاس؟

اگر توافقی راضی بشه کارهاتون سریع تر انجام میشه....چون توافقی نیست اینقدر طول کشیده 

می دونم

اولش بهش گفتم نه مهریه می خوام نه نفقه ولی راضی نشد

پول می خواد ازم بگیر

انقدر عوضیه که نگو

فقط داره اذیت می کنه الآن

من ۶ ماه عقد بودم سه ماهشو فقط گریه میکردم....

انشاءالله که بهترینها برات اتفاق بیفته عزیزم....اصلا نگران نباش سن شما کمه هنوز خیلییی فرصت داری....اما من در بدترین زمان ممکن این قضیه برام اتفاق افتاد...در سن ۳۲سالگی...

نه من ۳ سال زنش بودم  آیینه منم دوسش دارم  ولی دقیقا مثل تو بین بد و بدتر بعضی روزا حال ...

آره من نامزدم ولی باکره نیستم براهمین باید خونه و امکانات داشته باشه تابرم خونش اونم نمیتونه و الان نفقه میگیرم 

آره فعلا بلاتکلیفم منتظرم ببینم وکیلم و وکیلش رو چقدتوافق میکنن که بگیرم و طلاق بده

تو کدوم مرحله ای گل؟

خداودیگرهیچ❤😍😍
انشاءالله که بهترینها برات اتفاق بیفته عزیزم....اصلا نگران نباش سن شما کمه هنوز خیلییی فرصت داری.... ...

😔😔😔

عاقبتمون به خیر شه خواهررررر ـ

برن ب درک😉😝

خلایق هر چه لایق

خودمونو عشقس😜😍😄

انشاءالله که بهترینها برات اتفاق بیفته عزیزم....اصلا نگران نباش سن شما کمه هنوز خیلییی فرصت داری.... ...

بدترین از نظر خودته شاید هم اینجور نباشه 

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم برای من خواهد افتاد 😊😍😍  کی بود این رو راه انداخت 😑؟ فک‌کردم عقب افتادم منم همین  امضا رو زدم🤦‍♀️
می دونم اولش بهش گفتم نه مهریه می خوام نه نفقه ولی راضی نشد پول می خواد ازم بگیر انقدر عوضیه که ن ...

خدا نجاتت بده عزیزم...وکیل بگیر ..اصلا می‌تونستی مهریه ات رو طلب کنی...کوتاه نمیومدی تا دور بر نداره...میفهمم چی میگی ....هستند این مردهایی که خیلیی خدانشناسن

من طلاق گرفتم تا سه سال هیچکس باهام رفت و امد نمیکرد دوستای صنیمیم حتی‌ خواهر خودم😔😔😔فامیلا که یبار رفتم خونشون برام دالی درست کردن هنوز هنوزه خبری ندارم ازشون .هر عنی هم میرسید بهم پیشنهاد میداد .شاغلم ،خدمه محل کارم بهم پیشنهاد میداد اصلا روزگار خوبی نبود .سخت گیرایی پدر مادر که بماند 

قربانتتتت❤ انقدر زجر کشیدم ک تو ۱۹ سالگی شدم این😔 بازم خداروشکر ک تو دوره عقد میخوام جداشم

یکی از دوستای من با شوهر اولش پنج سال زندگی کرد با دومی یه سال و بعد طلاق گرفت.الان باید ببینی چ خوشحاله.تازه ۳۳ سالشه.من همیشه بهش میگم افرین ک انقد قوی هستی.زندگیی ک بر وفق مرادت نباشه رو باید ترک کرد.مگه آدم چن سال زندگی میکنه ک بخواد کسیرو تحمل کنه.برات ارزوی بهترینا رو دارم گلم.البته برای همه خانومایی ک قصد جدا شدن دارن.چون پروسه سختیه.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

یه سوال انحرافی... چقدر طول میکشه تا نی نی سار منو لغو کاربری کنه .

😂😂😂😂

عهد کردم تا لغوم نکنه تو سایت بمونم اقا خو چشام درد گرفت از صب تا الان اینجام

چشمام درد گرفته