2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 77 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چرا دارین جدا میشین؟؟؟

بچه ننه بود دخالتای خانوادش بی توجهیاش ،غلام حلقه به گوش بودن مامانش اینا ،رفت و آمدنداشتن باخانوادم پشتموخالی کردن،رازایی که باهم داشتیمو همه حرفامونو کف دست مامان و خاهراش گذاشتن

خداودیگرهیچ❤😍😍
اها ما هنوز  جلسات مشاوره هستیم  چقدر طول کشید پروسه طلاق؟

توافقی بود.کلش ۲۰ روز البته ما خوردیم ب تعطیلیای خرداد و..

چن جلسه مشاورع رفتید شما؟

ما کلا ۳ساعت بودک ب اصرار من همش تو یک روز بود کارامون زودتر پیش برع

میشه واسه حل مشکلم و آرامش دلم یه صلوات بفرستین؟❤
بچه ننه بود دخالتای خانوادش بی توجهیاش ،غلام حلقه به گوش بودن مامانش اینا ،رفت و آمدنداشتن باخانوادم ...

۸ سال باهم دوس بودیم میمردیم براهم بهم نامردی کرد تقصیر من بود که همه جوره کنارش بودم فک میکرد هرکاری کنه ولش ننیکنم ولی بااینکه الانم میمیرم براش ولی دل و احساسمو کشتم و عقلم میگه فقط خودم مهمم

بااون نابود و داغونتر میشم بهتره بین بد و بدتر بد رو انتخاب کنم

خداودیگرهیچ❤😍😍
بچه ننه بود دخالتای خانوادش بی توجهیاش ،غلام حلقه به گوش بودن مامانش اینا ،رفت و آمدنداشتن باخانوادم ...

وااااااااای خدااااا جووووون دقیقااااااا عین من 

همه حرفام کف دست مامانش 

کل مادرش واسه زندگیم تصمیم میگرفت

وااااااااای خدااااا جووووون دقیقااااااا عین من  همه حرفام کف دست مامانش  کل مادرش واسه ز ...

منم همینطور بود .ب شدتم خسیس... و خیانت

میشه واسه حل مشکلم و آرامش دلم یه صلوات بفرستین؟❤
وااااااااای خدااااا جووووون دقیقااااااا عین من  همه حرفام کف دست مامانش  کل مادرش واسه ز ...

یه سال نامزد بودیم ویه ساله جداییم فقط چندبار تو دادگاه دیدم 

باکره ای؟

خداودیگرهیچ❤😍😍

بااجازه استارتر

اگرشخصی نیست میشه یه کم ازدادگاه رفتناتون توضیح بدین واینکه آیا اگر زن اول دادخواست بده به ضررش تمام میشه وایابچه دارین؟