2777
2789
عنوان

خانه ۵۰ متری

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 47 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه آپارتمانه  حیاط دار ک خیلی گرونه‌ میشه یک عکس از خونتون بفرستی ببینم؟😍 من اصلا ۶ نفره نمی ...

عکس لود نمیشه برام 

ولی ی اتاق نه متری دارم که یطرفش تخت و طرف دیگه کمد و اینه  و بینشون تقریبا یک متری  فاصله هست که البته تختم درست وصل نیست و یخورده خودم و شوهرم دست بردیم تو چیدمانش 

اشپز خونه هم یکوچولو کوچیکتر از اتاق که دوتا یخچال و گاز ی طرفش هست و یطرف هم کابینت  وسطش هم اندازه ای جا هست که در یخچال باز بشه و ی ادم هم بتونه کار کنه 

پزیراییم ی فرش دوازده متری میخوره که از طول هر طرفی تقریبا ۸۰سانت افتاده و از عرض هم ۳۰سانت از فرش تکیش به دیواره 

مبل ۷نفره هم دو طرف چیدم ی سمت هم باز برای بخاری تو زمستون و اینکه گاهی مهمون زیاد ه کنار دیوار بشینن 

تلوزیون رو زدم به دیوار کع جاگیر نشه  ی جا رختخوابی دارم تو پزیرایی که من یتبقه زدم براش و پاینش رو دراور و جارو برقیم رو گذاشتم بالاش چند تا تشک و پتو برای مهمون 

کنار جارختخوابی و پشت تلوزیون هم حموم کع درشتو اتاق باز نیشه 

دستشویی هم تو حیاط هستش 

حیاط هم یک متر و نیم عرض و طولش هم ۷متره 

کل خونم هم تو قولنامه زده ۵۵وقتی بخوای حساب کنی با متراژش ۵۰متره 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
عکس لود نمیشه برام  ولی ی اتاق نه متری دارم که یطرفش تخت و طرف دیگه کمد و اینه  و بینشون ...

عالی مبارکه عزیزم

شما کدوم شهر هستی خونه برای خودتونه؟ 

اپارتمان ارزون ترمیشه

عالی مبارکه عزیزم شما کدوم شهر هستی خونه برای خودتونه؟  اپارتمان ارزون ترمیشه

ما اصفهان هستیم خونه هم قبل این گرونی ها خریدیم وه ما خودمون باشه منتطقه ای هم که هسیتم خیلی خوب نیس که گرون باشه 

اپارتمان خوبه ولی ما نزدیکمون که به کا شوهرم نزدیو باشه اپارتمان که هم قیمت خونمون باشه یا نهایت یخورده بیشتر باشه نداریم  همه یک و نیم برابر قیمتش اندازه هم ۹۰ یا۱۰۰متری  

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
مرسییی😍

از پن به تو نصیحت حالا که خونت کوچیکه وسایلت رو رنگ تیره اصلا نگیر اینجوری کوچیکی خونت بیشتر به چشم میاد 

من کل خونه رو سفید مشکی کردم بجز اتاق خواب که چوبم قهوهای و سفید هستش 

خونم اصلا بهش نمیخوره که ۵۰متر باشه 

دقیقا من میخوام خونم سفید فیلی زرد باشه

عالیه 

حالا که داری وسیله مناسب خونت میخری برو تو اینترن و دکوراسون برای خونه های کوچیک رو ببین و مطالبش رو هم بخون خیلی کمکت نیکنه 

یکش اینکه اگه پشت پنچره پزیرای کل طبیعی باری خونت بزرگتر دیده میشه 

رنگ سفید خونه رو بزرگ تر نشون میده