2777
2789
عنوان

عضویتم داره میشه یکسال

53 بازدید | 6 پست

با هدف بارداری اومدم نی نی سایت عضو شدم گفتم از تجربه های بقیه استفاده کنم..داره میشه یکسال ولی هنوز بی نتیجه 

خیلی دلم گرفته همیشه از چیزایی ک ترسیدم سرم اومده 

توروخدا واسم دعا کنین 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😕😕

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶
مشکلت چیه؟

تنبلی تخمدان شدید شوهرمم قراره تو این هفته آزمایش بده..

جدیدا رفتم فوق تخصص نازایی بهم میگفت طبیعیش اینه ک بااین دارو ها باردار بشی ولی من نشدم 😔نمیدونم مشکل از کجاس

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
تنبلی تخمدان شدید شوهرمم قراره تو این هفته آزمایش بده.. جدیدا رفتم فوق تخصص نازایی بهم میگفت طبیعیش ...

اتفاقا منم شوهرم واریکوسل داشت و تواین سایت عضو شدم گروهی رو پیدا کردم همه مشکل منو داشتن خیلی از هم چیز یاد گرفتیم.برا تنبلی تخمدان هم هم طب سنتی خیلی خوبه هم لاغری هم پیاز درمانی تو این سایت خیلیا جواب گرفتن .باید توکلت بخدا باشه به دوراز استرس

خیانت=افتابه اسید   
اتفاقا منم شوهرم واریکوسل داشت و تواین سایت عضو شدم گروهی رو پیدا کردم همه مشکل منو داشتن خیلی از هم ...

اره دارم لاغر میکنم توکل بخدا