2777
2789
عنوان

بارداری و سونو غربالگری

100 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها همین هفته وقت سونو غربالگری  دکتر برام نوشته میخاستم بدونم به چ صورته ؟فقط سونو هست ک مثل سونو اولی ک برای تشکیل قلب انجام میدیم؟ازمایش خون هم داره یا نه ؟چطوریع ؟ممنون میشم توضیح بدین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان تی

سونو رو میدی میری ازمایشگاه.توی سونوشم باید مثانت پر باشه.برای ازمایشش ناشتا باشی

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار
ممنون

خواهش میکنم گلم.راستی ازش بپرس احتمال میده جنسیت چی باشه

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار
جواب آزمایش زود میاد یا نه چن روز ؟

دوروزه میاد

ی سوال دیگه برا سونو دکتر حتما باید برام بنویسه یا نه میتونم همینجوری خودم برم سونوگرافی ؟بعد ک سونو ...

گلم سونو میکنن ولی دکتر بنویسه بهتره.منم همینجوری رفتم بدون برگه گفت سالمه دیگه زیاد تلاش نکرد

ک اینطور ممنون عزیزم .بعدش دکتر باید جوابارو ببینه دیگه ؟

اره گلم