____raha___ مدیر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 198 عنوان زیبایی | مشاهده متن کامل بحث + 1574 بازدید | 47 پست دختر همسایمون تا همین چند ماه پیش عین ذغال سیاه بودچند روز پیش دیدمش رنگ پوستش کم کم ۴ یا ۵ درجه روشنتر شده بود بدون اینکه حتی کرمی چیزی رو پوستش باشه روم نمیشه ازش بپرسم اصلااگه از کسی شنیدین دارویی قرصی چیزی تاثیر داره ممنون میشم بگین 1399/03/22 | 02:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
____raha___ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 198 آره اسمش همین بود. من شنیدم قرصش هم موجوده. نمیدونم راسته یا نه قرص ایمدین هست اونم تاثیر داره ولی بعد چند سال
elizabet64 عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 761 نه فک نکنم بیچاره همش سر کاره فقط شبا خونه اس زیادم اهل آرایش و اینا نیست به خاطر همینه میگم ... من جات بودم با کله مى رفتم مى پرسيدم رو شدن نمى خواد منم از پس حرص خوردم تو اين چند سال اخير پوستم خراب شده و کدر و تيره
ا_م_ی_ر_م عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 620 اسی منم صورتم لک داره و تیره ای بنظرت چاره چیه؟ هر آرزویی داشته باشید برآورده میشه. چون وقتی چیزی به دلتون می افته، یعنی خدا استعدادش رو در شما دیده...
ا_م_ی_ر_م عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 620 من جات بودم با کله مى رفتم مى پرسيدم رو شدن نمى خواد منم از پس حرص خوردم تو اين چند سال اخير پوستم خ ... خب چ میشه کردکرم دائم خوب نیس؟ هر آرزویی داشته باشید برآورده میشه. چون وقتی چیزی به دلتون می افته، یعنی خدا استعدادش رو در شما دیده...
____raha___ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 198 من جات بودم با کله مى رفتم مى پرسيدم رو شدن نمى خواد منم از پس حرص خوردم تو اين چند سال اخير پوستم خ ... به خواهرم گفتم گیرش آورد غیر مستقیم از زیر زبونش بکشه 😂
arielllll عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 4794 به جاش میرم پیششون از کمالات هم عروساشون تعریف میکنم ...قشنگ از چهرشون معلومه میخوان خفه ام کنن😂 😂😂😂😂افرین 🤐
elizabet64 عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 761 به خواهرم گفتم گیرش آورد غیر مستقیم از زیر زبونش بکشه 😂 خب چى شد
____raha___ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 198 خب چ میشه کرد کرم دائم خوب نیس؟ پوست رو پیر میکنه و لایه بردارم فقط باید بشینی تو خونه سال دیگه رفتم سر کار راه چاره ای ندارم
رکسانا98 عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 3459 قرص ایمدین هست اونم تاثیر داره ولی بعد چند سال آره ایمدین هم شنیدم
____raha___ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 198 اسی منم صورتم لک داره و تیره ای بنظرت چاره چیه؟ واسه لک میگن شیرین بیان خوبه عرقش یا عصاره اش
ا_م_ی_ر_م عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 620 واسه لک میگن شیرین بیان خوبه عرقش یا عصاره اش بخورم یا صورتمو باش بخور بدم؟ هر آرزویی داشته باشید برآورده میشه. چون وقتی چیزی به دلتون می افته، یعنی خدا استعدادش رو در شما دیده...
____raha___ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 198 بخورم یا صورتمو باش بخور بدم؟ عصاره شیرین بیان با کمی عسل و آبلیمو مخلوط میکنی ۳۰ دقیقا میزاری رو پوستت بمونهو هم میتونی عصاره رو تو یه قوری چند دقیقه بزاری آروم مثل چای دم بکشه بعد صبح ناشتا بخوری عرقشم هست آماده هر موقع خواستی میتونی مصرف کنی
mankhoshbakhtam عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 566 نه فک نکنم بیچاره همش سر کاره فقط شبا خونه اس زیادم اهل آرایش و اینا نیست به خاطر همینه میگم ... اسکراپ آرایش نیست که لایه بردار پوسته اسکراپ صورت برای سفیدی وجای لک صورت اسکراپ بدن برای نقاط تیره بدن مثل زانو زیربغل