2777
2789
عنوان

زیبایی

1574 بازدید | 47 پست

دختر همسایمون تا همین چند ماه پیش عین ذغال سیاه بود

چند روز پیش دیدمش رنگ پوستش کم کم ۴ یا ۵ درجه روشنتر شده بود بدون اینکه حتی کرمی چیزی رو پوستش باشه 

روم نمیشه ازش بپرسم اصلا

اگه از کسی شنیدین دارویی قرصی چیزی تاثیر داره ممنون میشم بگین

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بله ،کرمهای لایه بردار بنام کرم شب یا معجزه ،

ک از پاکستان وارد میشن،و بشدت مضرن

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر
من نمیدونم مگه میشه پوست رو روشن کرد🤔🤔🤔

رنگدانه پوستو از بین میبرن

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر
من نمیدونم مگه میشه پوست رو روشن کرد🤔🤔🤔

اگه ارثی پوست تیره نباشه اره

من خواهرام و همه دخترای فامیلمون بیشترشون سفید و چشم رنگی و بورن

من این وسط سبزه ام ... خدایی اگه یه درصد به مامانم میبردم الان واسه خودم تو آسمونا سیر میکردم

خب اینکه بده

گفتم دیگه مواد نفتی دارن بعدا پوستت بدتر میشه

چند سال پیش یادمه کرم تاپ شرلی که خیلی هم ارزون بود میزدن خیلی سفید میکرد,یه مدت شنیدم کرم فکر کنم ب ...

امتحان کردم تاثیری نداشت 

الانم دارم میزنم نمیخوام سفید شم 

فقط میخوام دیگه کرم رنگی نزنم 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

چرا اینطوری شد

mari_j | 11 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز