2777
2789
عنوان

زیبایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1574 بازدید | 47 پست
نه فک نکنم بیچاره همش سر کاره فقط شبا خونه اس زیادم اهل آرایش و اینا نیست  به خاطر همینه میگم ...

من جات بودم با کله مى رفتم مى پرسيدم رو شدن نمى خواد منم از پس حرص خوردم تو اين چند سال اخير پوستم خراب شده و کدر و تيره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من جات بودم با کله مى رفتم مى پرسيدم رو شدن نمى خواد منم از پس حرص خوردم تو اين چند سال اخير پوستم خ ...

خب چ میشه کرد

کرم دائم خوب نیس؟

هر آرزویی داشته باشید برآورده میشه. چون وقتی چیزی به دلتون می افته، یعنی خدا استعدادش رو در شما دیده...
من جات بودم با کله مى رفتم مى پرسيدم رو شدن نمى خواد منم از پس حرص خوردم تو اين چند سال اخير پوستم خ ...

به خواهرم گفتم گیرش آورد غیر مستقیم از زیر زبونش بکشه  😂

واسه لک میگن شیرین بیان خوبه  عرقش یا عصاره اش

بخورم یا صورتمو باش بخور بدم؟

هر آرزویی داشته باشید برآورده میشه. چون وقتی چیزی به دلتون می افته، یعنی خدا استعدادش رو در شما دیده...
بخورم یا صورتمو باش بخور بدم؟

عصاره شیرین بیان با کمی عسل و آبلیمو مخلوط میکنی 

۳۰ دقیقا میزاری رو پوستت بمونه

و هم میتونی عصاره رو تو یه قوری چند دقیقه بزاری آروم مثل چای دم بکشه بعد صبح ناشتا بخوری 

عرقشم هست آماده هر موقع خواستی میتونی مصرف کنی 

نه فک نکنم بیچاره همش سر کاره فقط شبا خونه اس زیادم اهل آرایش و اینا نیست  به خاطر همینه میگم ...

اسکراپ آرایش نیست که لایه بردار پوسته 

اسکراپ صورت برای سفیدی وجای لک صورت اسکراپ بدن برای نقاط تیره بدن مثل زانو زیربغل 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز