همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
من سه ماهه خودمو کشتم لاغد شدم نزدیک ۱۵ تا کمکردم هنوز ۱۵ تا مونده🙃 دوسایز باید کم کنم حلقع میکن س ...
اره من ی ماهه بدون هیچ رژیم غذایی خاصی این مقدار کم کردم خیلی راحت برنجمو میخوردم هفته یی ی بار دسر و کیک میخوردم ولی خب نتیجه م گرفتم اگ رعایت میکردم بیشترم نتیجه میداد عالیییییه حتمن انجامش بده تو میتونی میتونی دو تا ده دقیقه در روز بزنی و استراحت بدی بینش
تاثیر داره خب ساده هاش من میخام تو سه ماه دو تا سه سایز کمکنم با حلقه البت روزی روساعتم ورزش دارم ر ...
پیاده روی رو در کنار حلقه داشته باشی تاثیرش چند برابره همیشه قبل اینکه حلقه رو شروع کنی بدنتو گرم کن ممکنه کمر درد بگیری سعی کن یکم نرمش کنی و حرکات کششی انجام بدی بعدش حلقه بزن خیلیییی تاثیر داره حتمن به اون چیزی ک میخوایی میرسی تلاش کن واسش و بدون روش درستیو انتخاب کردی