2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از این معنولیا داشتم ی ماه مداوم میزدم ۷ کیلو کم کردم فدات شم میتونی در کنارش پیاده روی ام کنی خیلی نتیجه میده هردو در کنار هم خیلی ام توی غذاها مراعات نکردم منظورم اینه مهم‌نیس مدلش چیه از این ساده های تن زیب میتونی بگیری حدودا ۳۰ تومنه فک کنم ولی سنگینن نتیجه میده

من از این معنولیا داشتم ی ماه مداوم میزدم ۷ کیلو کم کردم فدات شم میتونی در کنارش پیاده روی ام کنی خی ...

منم ورزش و رژیم دارم ولی شکممو میخام سریع اب کنم همه میگن حلقه اب میکنه

زیادی سنگین نیس خب؟ میترسم نتونم بزنم؟ یدونه بود هلاهوپ‌فک کنم ۸۵۰ گرم بود 

روزی 10 تا بزن بدنت کم کم عادت میکنه من اون اوایل که خریدم همون بار اول از پسش بر نیومدم از بس سنگین بود ولی الان انقدری عادت کردم که روزی 500 تا میزنم😁😁

یہ مورچہ افسردگے میگیرہ😪 ازش مے پرسن چتہ ؟ مے گہ :هفت سال عاشق یکے بودم آخر فهمیدم چایے خشکہ😭😂  

۵ دیقه حلقه زدم ی طرف پهلوم‌ اندازه ی کف دست یه ور دیگش نصف کف دست رونم دوتا کف دست کبودددد شده ینی میگم کبود یچیزی تو مایه های سرمه ای ب هرکی نشون دادم ترسید😑😑😑😑😑😑کمرمم کوفته شده اصلا نمیتونم تکون بخورم 

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.
اونایی که حلقه میزنین کمرتون درد نمیگیره؟؟؟

نباید مداوم بزنی میتونی ی ربع صب بزنی ی ربع عصر در حالت کلی نباید درد بگیره یا دارن اشتباه میزنن  ک باید درست کنن روششونو ک درد میگیره یا کمر درد دارن ک باید متوقف کنن حلقه زدن رو