کسی خورده تا حالا من واس بیخوابی میخورم دکتر تجویز کرده اگ کسی هست بگه
من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب بود من واس بیخوابی ناشی از افسردگی میخورم خوابم میبره ولی دیر نمیدونم باید ساعت چند شبا بخورم
من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
من یه دونه خوردم خوابم که نبرد تا دوروز نعشه بودم دیگه نخوردم
ن من اینطوری نیستم ک گیج بشم یا حالتی دیگ
البته من همراهش سرترالین وزاناکس هم میخوردم نمیدونم تاثیرکدوم یک ازقرصابودولی خوب بود..اماقرص خواب ر ...
مرسی گلم