2777
2789
عنوان

بچه ها😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 104 پست
اوه چ خجالتییییییییی

تو خانواده ی ما دوتا خاهرم اول دبیرستان پریود شدن من دوم راهنمایی حس بدی داشتم فکر میکردم بچه م😢

میشه برای برآورده شدن حاجت ی صلوات بفرستی😞 حاجت م سرنوشت زندگیمه 🌴دلت شاد😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وقتی پریود شدم خونه مادربزرگم بودم و مامانم مسافرت بود

منم راهنمایی بودم و خجالت میکشیدم بهش بگم

انقدرم شدید  بود هی لباسامو میرفتم تو دسشویی میشستم و هرروز دوتا نوار از مدرسه میخریدم بازم ابروریزی شد و فهمید رفت بهم نوار و شورت داد

مذهبی هست ک باشه این چیزارو ک باید بگه😒

نمیگفت دیگه کلا حرف زدن در مورد این چیزا رو بد میدونست

حتی یبار نیومد بپرسه پریود شدی یا نه😐

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
من خیلی در حق خودم بد کردم اون زمان بخاطر اینکه کسی نفهمه پارچه میزاشتم  😢😢😢😢

واییی منمممممم پارچه میزاشتم بعد خشک ک میشد عیییین چاقو تیزمیشدو میبرید🥴

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
ی نفر ک نوار بهداشتی شو شسته بود گذاشته بود خشک بشه خخخخ

😲😲😲😲😲😲😲 

به خودم امیدوار شدم😧

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
چرا اینم میخوای بترکونی!!!!!

دیگه نمیخوام بیام سایت کاش نی نی یار زود قطعم کنه

من وقتی پریود شدم خونه مادربزرگم بودم و مامانم مسافرت بود منم راهنمایی بودم و خجالت میکشیدم بهش بگم ...

مگه مدرسه میفروخت........

وقتی کسی ناراحتت میکنه 42 ماهیچه لازمه تا اخم کنی  ولی فقط 4 تا ماهیچه لازمه که دستتو دراز کنی بزنی تو دهنش