2821
2789
عنوان

بچه ها😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 104 پست
ی نفر ک نوار بهداشتی شو شسته بود گذاشته بود خشک بشه خخخخ

وای😂😂😂😂😂😂

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عیب نداره خیلیا اینکارو کردن😂😂😂😂😂😂

تیمیسی سلام راستی کاربری هام و ترکوندم😂حالا میخوام این کاربریم بترکه

من خیلی در حق خودم بد کردم اون زمان بخاطر اینکه کسی نفهمه پارچه میزاشتم  😢😢😢😢

الهههی بگردم‌😢😢😢😢😢😢😢😢😢

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
اینقدر گریه کردم 😅😅 دعا میکردم دیگ اصلا نشم واقعا مغزم معیوب بود😐

🤣🤣🤣عخی

🌹خدا برایم کافیست🌹⛔️درخواست دوستی آقایان ممنوع ⛔️ ❤️در فضای مجازی نیز خدا میبیند❤️
من خیلی در حق خودم بد کردم اون زمان بخاطر اینکه کسی نفهمه پارچه میزاشتم  😢😢😢😢

وای الهی یه سری همسایمون میگف پریود شدم بعد رفتم پارچه زبر گذاشتم رفتم مدرسه ورزش داشتیم انقد دوییده بودم پارچه کشیده شده بود لای پاهام زخم زخم شده بود😥😥😥😥

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

نوارهای زمان ما خیلی مرخرف بودن.لعنتیا😐اینایی که واسه زایمان میدن دیدین؟عین همینا بود ولی کوچیکش.خیلی چندش بودن.همش جمع میشد😥تا وقتی بالدار بیاد تو بازار یک سال شکنجه شدم با اونا😥

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792