2777
2789
وای استرس گرفتم من نمیخوام زشتم کنن😱😐 شما کجا رفته بودی یادم باشه اونجا نرم😂

😂عزیزم نه استرس نداشته باش مطمئنم عالی میشی🤗

من تهران نیستم

🖤عزیز وطن غریب وطن بی نوا وطن🖤نفسم این خاکه خون گرمم پاکه🖤
عزیزم آرایشگران که حرف گوش نمیدم من سه سال پیش رفتم یه عکس رنگ مو نشون دادم مدلش آمبره بود خیلی ناز ...

😭چرا اینجوری میکنن خب 

ارایشگاهتون اسمش چیه شما کدوم شهری؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین درد و تجربه کردم درکت میکنمممم واس عروسی داداشم یه مدل نشون دادم به ارایشگره موی بلوند و ا ...

😂😂😂😂 وااای عالی گفتی.

الان من استرس اینو گرفتم عروسی داداشم چه عجوزه ای قراره بشم🤣🤣

😂دقیقا نقطه ضعفشونه.بعد اینجوری بگی میگن عزیزم من کارمو بلدم اخرش قشنگ ترررر میزنه به ارایشت😑🙄

من ارایشگر پرسید چه سبکی دوس داری گفتم لایت مژه کارش گفت پر بزنم گفتم نه خیلی خلوتو کوتاه بزن شنیون کارم گفت چی دوس داری گفتم همیشه فرقم کج بوده بدید بالا چندتام تار از بغل دربیارید پشتشم چ‌ن قد شوهرم بلنده بالا بزنید بازم هرجور شما صلاح میدونید

اخر سر نتیجه کار محشر شد وقتی خودمو تو اینه دیدم گفتم وای چقدر ناز شدم😂😂😂هرکی رد میشد میگفت محشر شدی

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
😱😐وای ن  چرا اینجوری اخههههه رژلب بنففششش

گفت تو بگو لباست چه رنگیه میخوام ست کنم گفتم اقا لباسو ولکن ملیح ارایش کن 

هیچی دیگه بلند شدم شبیه جن شده بودم 😂😂😂

😂عزیزم نه استرس نداشته باش مطمئنم عالی میشی🤗 من تهران نیستم

مرسی گلم 

اون عکسی که فرستادم و میشه بگین خوب بود یانه

سادس برای عروس بنظرتون؟؟؟رژ قرمز دوس دارم بنظرتون خوبه؟؟

مرسی گلم  اون عکسی که فرستادم و میشه بگین خوب بود یانه سادس برای عروس بنظرتون؟؟؟رژ قرمز دوس د ...

اسی اگه تهرانی برو بهاره اله وردی خیلی نازو ملیح درست میکنه

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
😭چرا اینجوری میکنن خب  ارایشگاهتون اسمش چیه شما کدوم شهری؟

من تهرانم 😐

اسمشو والا یادم نمیاد 

ولی خب همون آرایشگر،آرایشگر عروسیمم بود اونجا هم عکس نشونش دادم ولی خب باز مثل عکس نشد ولی خب آرایشم خوب شده بود بهم می اومد 

من بعد آرایش عروسیم رفتم پیشش گفتم حتما مثل آرایش کردن رنگ مو و هم بلده اما خب نه نبود 

مرسی گلم  اون عکسی که فرستادم و میشه بگین خوب بود یانه سادس برای عروس بنظرتون؟؟؟رژ قرمز دوس د ...

به نظرم این مدلی خیلی خوشگل میشی بگو ارایشت مثه این باشه

https://www.instagram.com/p/B_nF5lwHZR-/?igshid=blcx2qh17427

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...
من ارایشگر پرسید چه سبکی دوس داری گفتم لایت مژه کارش گفت پر بزنم گفتم نه خیلی خلوتو کوتاه بزن شنیون ...

خداروشککککککر یکیو دیدم آرایشگرش حرف گوش کن بود کارشو خوب در اورد😂😂واسه ما که انقد اعتماد به نفسش بالا بود قشنگ تر زد تو قیافه منو دخترعموم .به قولش اخر عروسی همه ارایشمون ماسیده بود🤣🤣