2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعاااا تازه اونایی که عکس میدی میگن باشه همین شکلی چشماشون نمیدونم چجوریه که همون و برعکسشو برات ا ...

آخخخخخ دقیقااااااا🤣🤣🤣من یبار عکس آرایش یه دختره رو نشون دادم گفتم اینو میخوام اگه بدونی چه گندی زده بود پشت چشامو سیاه کرده بود بعد شاگردش میگفت وااای محشر شده آرایشگرم هی ذوق میکرد 😂😂بعد از اون قضیه دیگه موقع عروسی خودم خودمو ارایش میکنم

🖤عزیز وطن غریب وطن بی نوا وطن🖤نفسم این خاکه خون گرمم پاکه🖤
آخخخخخ دقیقااااااا🤣🤣🤣من یبار عکس آرایش یه دختره رو نشون دادم گفتم اینو میخوام اگه بدونی چه گندی ز ...

وای نه تروخدا من خودم میکاپ واردم ولی خب روز عروسی ادم نمیتونه با ارامش خودشو میکاپ کنه واسه همین میخوام ارایشگاه برم

وای نه تروخدا من خودم میکاپ واردم ولی خب روز عروسی ادم نمیتونه با ارامش خودشو میکاپ کنه واسه همین می ...

واسه من روز عروسی خودم نبود بعد این آرایشگره ناشی بوده😂 تو حتما پیش یکی برو که هم اخلاق داشته باشه هم کارش تاپ باشه 

🖤عزیز وطن غریب وطن بی نوا وطن🖤نفسم این خاکه خون گرمم پاکه🖤
واسه من روز عروسی خودم نبود بعد این آرایشگره ناشی بوده😂 تو حتما پیش یکی برو که هم اخلاق داشته باشه ...

وای استرس گرفتم من نمیخوام زشتم کنن😱😐

شما کجا رفته بودی یادم باشه اونجا نرم😂

آخخخخخ دقیقااااااا🤣🤣🤣من یبار عکس آرایش یه دختره رو نشون دادم گفتم اینو میخوام اگه بدونی چه گندی ز ...

منم همین درد و تجربه کردم درکت میکنمممم

واس عروسی داداشم یه مدل نشون دادم به ارایشگره موی بلوند و ارایش ملیح حالا بماند که موهام مشکی شنیون شد و لباسمم بنفش دامن پفی بود سایه و رژ لب بنفش تیره زده بود شبیه جادوگر برنامه کودکها شده بودم فقط یه چوب کم داشتم

عزیزم آرایشگرا که حرف گوش نمیدن من سه سال پیش رفتم یه عکس رنگ مو نشون دادم مدلش آمبره بود خیلی ناز بود😍

گفت آره میتونم دربیارم خیلی ساده اس😐

گفتم پس خب خداروشکر بلده😁

آقا این موهای منو رنگ کرد پاشدم دیدم کف سرم تیره بقیه اش رو دکلره کرده اصلا آمبره نبود😐😐😐

انگار موهامو تقسیم کرده بود به دوقسمت قسمت بیشترشو زرد عنی (با عرض پوزش) در آورده بود بقیشم قهوه ای روشن😢