2737
2739
عنوان

بورک گوشت و بادمجون

101 بازدید | 0 پست

سلام دوستای گلم اینم یه غذای خوشمزه

مواد لازم:

بادمجان ۴ عدد سرخ شده

گوشت ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم

خمیر یوفکا ۱ بسته

پیاز ۱ عدد

جعفری خرد شده یک مشت

سیر میزان به دلخواه

ادویه ها:فلفل سیاه و قرمز، پاپریکا، زردچوبه( خیلی کم)

رب ۱ ق غ سرخالی

پنیر پارمزان به دلخواه

سس بشامل

کره و‌روغن به میزان لازم

طرز تهیه

اول گوشت و‌پیاز و سیر و ادویه ها و رب رو‌ تفت بدین، یادتون باشه، حتما شعله خاموش بشه و بعد جعفری رو اضافه کنید، چون نمیخواین عطر و طعمش کم بشه

کف ظرفتون رو چرب کنید، چند لایه خمیر یوفکارو روی هم بزاربن، مواد گوشتی و بادمجان وسس بشامل و پنیر رو اضافه کنید، دوباره چندلایه خمیر و مراحل بالا تکرار بشه. لایه اخر بیشتر خمیر بزارین، رو مال کره کنید، به دلخواه پنیر پارمزان بریزین‌ و برش بدین. داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد و مدت ۴۵ دقیقه طبخ بشه، ده دقیقه اخر گریل بشه.

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687