2777
2789
یکیم اصلا علائم باداری با سندروم قاعدگی یکیه لامصب ادم توهم پیدا میکنه😑

اره بخدا😐دوتا شاتی ک فرسادم دیدی؟دوتاش یکی بود مامانم میگه سردیت شده احه من همش با تاپ و اینام همجام خیسه بیس چاری تو ابم پیش بند نمیبندم نمیدونم خودمم هنگ کردم شیکمم شبی زنای حامله شده سفته سفته عین صنگ

و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم منم تو عقد بدون رابطه کامل باردار شدم

وای الان انقد استرس دارم بخدااااا شما بکارت داشتی منی ریخت رو دهانه ش؟علائمش چ شکلی بود

وای الان انقد استرس دارم بخدااااا شما بکارت داشتی منی ریخت رو دهانه ش؟علائمش چ شکلی بود

بله دقیقا همینجوری.هیچ علامتی هم نداشتم.فقط پریودم عقب افتاد.آخه اصلا تو فاز حاملگی نبودم که بخوام به علائم توجه کنم سورپرایز شدم

بله دقیقا همینجوری.هیچ علامتی هم نداشتم.فقط پریودم عقب افتاد.آخه اصلا تو فاز حاملگی نبودم که بخوام ب ...

وای خدا تروخدا برام دعا کن شرایط ازدواجو امسال ک هیچی دوسال دیگم فک نکنم داشته باشیم حتی شرایط سقطم نداریم پرده خیلی مهمه برامون😔من اثن فکرشم نمیکردم اینجوریم حامله میشن 

وای خدا تروخدا برام دعا کن شرایط ازدواجو امسال ک هیچی دوسال دیگم فک نکنم داشته باشیم حتی شرایط ...

وا خب ب خانواده هاتون بگین.شوهرت اگه پشتته ک مشکلی نیست میرین دکتر بهت میگه هنوز دختری خیال همه راحت میشه البته با مادرشوهرت حتما برو ک بعدا حرف پشتت نباشه.من با مادر و مادرشوهرم و شوهرم رفتیم دکتر گفت دختره ولی خب سقطش کردم

وا خب ب خانواده هاتون بگین.شوهرت اگه پشتته ک مشکلی نیست میرین دکتر بهت میگه هنوز دختری خیال همه راحت ...

سقطش کردی؟چ شکلی؟پردت از بین رفت؟ما خانوادهامون اختلاف دارن مادرشوهرم کلا مخالف بود ینی همه مخالف بودن 

سقطش کردی؟چ شکلی؟پردت از بین رفت؟ما خانوادهامون اختلاف دارن مادرشوهرم کلا مخالف بود ینی همه مخالف بو ...

من ارتجاعی بودم ولی اختلاف مهم نیست مهم اینه ک بهشون ثابت بشه تو هنوز دختری البته اگه این قضیه براشون مهمه.وگرنه فقط رضایت شوهرت کافیه

من ارتجاعی بودم ولی اختلاف مهم نیست مهم اینه ک بهشون ثابت بشه تو هنوز دختری البته اگه این قضیه براشو ...

اهان اتجاعی بودی سکته کردم اخه اختلاف داریم حتی ثابتم کنم میخان حرف بزنن دوباره شوهرمم میگه حامله باشی نمیذارم سقط کنی خطرناکه زنمی محرمیم ب کسی چه و...

اهان اتجاعی بودی سکته کردم اخه اختلاف داریم حتی ثابتم کنم میخان حرف بزنن دوباره شوهرمم میگه حامله با ...

خب شوهرت که پشتته بذار بقیه هرحرفی میخوان بزنن.ب قول مادرشوهرم هرکی حرف مفت زد بمال در کو.....ت.البته ببخشید اینجوری گفتما ولی خودم وقتی یکی ی چیزی میگی عصبی میشم با یادآری این حرفش آروم میشم.برو‌خداروشکر کن شوهرت بچتونو قبول داره.شوهرمن ک میگفت از کجا معلوم‌مال من باشه

خب شوهرت که پشتته بذار بقیه هرحرفی میخوان بزنن.ب قول مادرشوهرم هرکی حرف مفت زد بمال در کو.....ت.البت ...

وااا میزدی دهنش نبابا شوهرم اینجوری میگه میگم ت پولت کجا بود عروسی بگیری میگه کلیمو بفروشم عروسی میگیرم حالا اینارو ولشکن ابجی امکان داره من حامله باشم امروز خونریزی کردم اما خیلی کمه نسبت ب قبلناااا دفه پیش هم همیجوری بود اما دفه های قبل تر خیلی عادی بود بعد وایمیسم پاهام انگار کبود میشن رنگش تغیرر میکنع یجوری میشه کلاااا حس میکنم کم خونی دارم اما میگن ت حاملگی پریودم میشن میترسم خیلی

وااا میزدی دهنش نبابا شوهرم اینجوری میگه میگم ت پولت کجا بود عروسی بگیری میگه کلیمو بفروشم عروسی میگ ...

خب یه بیبی چک بزن خیال خودتو راحت کن.ممکنه خونریزی لانه گزینی باشه اگه کمه