گلسرخ71 مدیر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 8381 عنوان مامان به شیر خوردن بچه تون چی میگین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 37 پست سلام خانوما ببخشید شاید عنوان خنده دار باشهزن داداشم وقتی دخترش شیر میخورد میگفت هام میخوره خواهر شوهرم به دخترش میگفت می می میخورهمن میگم شیر میخوره شما چی میگین؟ خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏 1399/03/21 | 13:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیدازشته0099 عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 687 خوب زشته پیش پدرت بدی بالا😐 نه پدر دارم ن پدر شوهر متاسفانه برا همین نمیدونم ولی وقتی مهون هست میرم داخل اتاق شیر میدم بهش خواهششش میکنم برام دعااا کنیدد ب دعاهاتون نیاز دارم ان شالله همیشع سلامت باشید ❤ اقایم ابوالفضل هیچ وقت تنهام نگزاشتی این بارم کمکم کن میدونم ک دلم نمی شکنی اقا
گلسرخ71 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 8381 خوب زشته پیش پدرت بدی بالا😐 من جوری شیر میدم که اون قسمتی که بازه دیده نشه خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
گلسرخ71 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 8381 نه پدر دارم ن پدر شوهر متاسفانه برا همین نمیدونم ولی وقتی مهون هست میرم داخل اتاق ... خدا رحمتشون کنه خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
الهام_جون6 عضویت: 1386/05/29 تعداد پست: 17180 شیر دادن داریم تا شیر دادن بعضیا چنان شیر میدن همه جاشون پیداست..بعضیا چنان میدم اصلا معلوم نیسن اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
گلسرخ71 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 8381 شیر دادن داریم تا شیر دادن بعضیا چنان شیر میدن همه جاشون پیداست..بعضیا چنان میدم اصلا معلوم نیسن اره خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
آیدازشته0099 عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 687 خدا رحمتشون کنه ممنون گلم خدا رفتگان شمارو بیامورزه خواهششش میکنم برام دعااا کنیدد ب دعاهاتون نیاز دارم ان شالله همیشع سلامت باشید ❤ اقایم ابوالفضل هیچ وقت تنهام نگزاشتی این بارم کمکم کن میدونم ک دلم نمی شکنی اقا
جانان۳۰ عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 5318 زشت نیست بچه رو جلوی شور و پدر خودت شیر بدی و همچنین برادرات؟؟؟ 😒😒 یه صحنه دیدیم از یکی حالم بهم ... اینو خواهرشوهرمن جلو داداش مجردش ی من سینه رو درمیورد مینداخت بیرون،تا میخواست دراز بکشه بچشو شیر بده داداشش نگاش میکرد تا ببینه کی سینه رو میندازه بیرون،اصلا من بجاش آب میشدم چن بارم گفتم تو سن بلوغه جلوش بچتو شیرنده،انقد ک خودشم میگه پرو ئه ک نگو،جلو شوهرمو باباش،خیلی راحت بود خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
noorsan عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 5205 اینو خواهرشوهرمن جلو داداش مجردش ی من سینه رو درمیورد مینداخت بیرون،تا میخواست دراز بکشه بچشو شیر بد ... اَه چه بی ملاحظه س فَـرقداریباهَـرکِسیکِدورَمِهجٰـانانَم؛)💛😍