2777
2789
عنوان

مامان به شیر خوردن بچه تون چی میگین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 37 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زشت نیست بچه رو جلوی شور و پدر خودت شیر بدی و همچنین برادرات؟؟؟

😒😒

یه صحنه دیدیم از یکی حالم بهم خورد

اونم به صورت ایستاده و شکم بالا زده و شورتشم دیده میشد

فَـرق‌داری‌با‌هَـرکِسی‌کِ‌دورَمِه‌جٰـانانَم؛)💛😍

خودم فعلا هیچی،خواهرشوهرم بلند بلند جلوهمه ب بچش میگفت بیا ممه بخور🤦‍♀️

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
زشت نیست بچه رو جلوی شور و پدر خودت شیر بدی و همچنین برادرات؟؟؟ 😒😒 یه صحنه دیدیم از یکی حالم بهم ...

یه کم اره منم قبلا کسی میدیدم جلو کسی ب بچه شیر میداد خیلی  خجالت می کشیدم  بدم می یومد ولی الان خودم بچه دارم می فهمم  چاره ای نیس      

خواهششش میکنم برام دعااا کنیدد ب دعاهاتون نیاز دارم  ان شالله همیشع سلامت باشید ❤                                                                                                   اقایم ابوالفضل هیچ وقت تنهام نگزاشتی این بارم کمکم کن  میدونم ک  دلم نمی شکنی اقا 
خودم فعلا هیچی،خواهرشوهرم بلند بلند جلوهمه ب بچش میگفت بیا ممه بخور🤦‍♀️

ای وای  

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
یه کم اره منم قبلا کسی میدیدم جلو کسی ب بچه شیر میداد خیلی  خجالت می کشیدم  بدم می یومد ول ...

خوب زشته پیش پدرت بدی بالا😐

فَـرق‌داری‌با‌هَـرکِسی‌کِ‌دورَمِه‌جٰـانانَم؛)💛😍
زشت نیست بچه رو جلوی شور و پدر خودت شیر بدی و همچنین برادرات؟؟؟ 😒😒 یه صحنه دیدیم از یکی حالم بهم ...

من جلو پدرشوهرم نه میرم اون یکی اتاق ولی خونه مامانم اینا چاره ندارم بابام همون اول گفت دخترم از من خجالت نکش به بچه ات برس

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
یه کم اره منم قبلا کسی میدیدم جلو کسی ب بچه شیر میداد خیلی  خجالت می کشیدم  بدم می یومد ول ...

دقیقا