2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 46 پست
انجام داده دوبار ولی نشد دکترم گفته بود مشکل از شوهرشه اسپرمش ضعیفه ولی شوهرش نامردی کرده بود به جای ...

عجب ادمایه نامردی پیدا میشن واقعا که 😕

کاربری چهارم                          هفده سال پیش بین خرید گوشی لمسی که تازه مد شده بودو تختخواب من تخت خوابو انتخاب کردم چون دلم زندگی و عشق و دوست داشتن میخواست ،نه کامپیوترو دوست داشتم نه گوشی نه بلوتوث نه کلیپ نه عکس نه فیلم ، من مجازی رو نمیخواستم من واقعیتو با خوبیها دوست داشتم چون احساسی و واابسته بودم اما ده سال بعد بالاخره دوتایی با چه شوقی گوشی خریدیم، با اومدن تلگرام ، واتساپ و اینستاااااا تو  باخیانتات ذاته واقعیتو نشون دادی، حس کردم ، باور کردم بعد ازون سرو صدا ها و دعواهایه شدید  تحقیر شدم  خورد شدم، حس کردم بازی خوردم، بچه رو وسیله زجرکش کردن من کردی  به خاطر بچم باید شاد بودم و میخندیدم و زندگی میکردم دو سال طول کشید تا سرپا شدم  اما شما رو از توی خونه ی دلم و قلبم انداختم بیرون، گذشت تا امروز من زنی شدم مستقل محکم و قوی ،سخت بود اما تونستم ، همه ی برنامه هایه موبایلو یاد گرفتم اما درست ازش استفاده میکنم به شما بارها گفته ام برو همه ی پولها و اموال را هم  بردار فقط برو بزار یه صبح که بلند میشم شمارو نبینم و از ته دل دوباره بخندم مگر چند بار زندگی میکنم اما شما مرا رها نمیکنی باشه این نیز بگذرد، میدانم گوشیم راپنهانی برمیداری حرفایه دلم را میخوانی پس بخون شما جوونیه منو به لجن کشیدین قطعا اگر عمرمن به این دنیا باشد پیری شما را به لجن خواهم کشید ، اما بدون شاید هیچ کس به اندازه ی من از اومدن فضایه مجازی خوش حال نیست  زندگی را به کامم زهر مار کردی  اما بهتر ازین بود که تو پیری میفهمیدم بهم خیانت کردی و اتش میگرفتم و کاری از دستم بر نمیامد پس خدایا بازم شکرت الان حداقل احساسم بزرگ ترین سرمایه ام را خرجت نمی کنم ارزوی بوسیدن و دوست داشتنت را تا ابد به دلت خواهم گذاشت 💏 💑  خانومی که امضامو میخونی من راز دلمو فقط برا این نوشتم که گذشتم  یادم نره و از یه سوراخ ده بار گزیده نشم ،پس ممنون میشم که به خاطر امضام منو لایک نکنین و سوال نپرسین چون دوست ندارم هر روز برام یاداوری بشه🌹
نمیدونم این نمونه هایی که شما میگی چه ویژگی هایی داشتند ..ولی من فکر میکنم الان نسبت به قبل شرایط بد ...

نه اتفاق این خانومها نه تحصیلات داشتن نه جوون بودن ،فقط زبون داشتن ،هردو ازدواج کرده بودن ،ینی زن بودن حتی یکیش بچه ی ۱۴سالع هم داشت ،ولی دوماه بعد طلاق با ی اقا ک قبلاً زنش طلاق گرفته عروسی کرد ،ولی یکی دیگه با پسر و پولدار،شانس 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیزم منم موافق زندگی با زجر وسختی نیستم که در اون زن بسوزه وبسازه...اما جواب  سوال استارتر&nbs ...

اصلا من دیگ ب مشاورم اعتقاد ندارم 

همیشه هم برعکس قضیه رو نگاه میکنم اگر مشکل از زن بود با این اخلاقش چکارها ک نمیکرد شوهرش

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
بابا اخه اصلا مردی که بخانوادش میسپرع کیو بگیرن واسش بدرد زندگی نمیخوره

اتفاقا اصلا مرد بدی هم نیست...مردی بود که برای خونه وزندگیش خرج میکرد اهل کار بود ...اهل خیانت نبود...منتها همسرش چون زیاد آزادی میخواست و نمیتونست محدودیت هایی که شوهرش براش گذاشته روتحمل کنه جداشد ..

الان یجور نون باروری هست اونو داره میخوره یکی از اشناهامون نتیجه گرفته رویان رفتیم ولی کرونا ک اومد ...

هیچ وقت بخاطر بچه دارنشدنش غر نزن سرش ،یا عصبانی نشو براش ،برای مرد خیلی سخته ،خودش ب اندازه ی کافی از این موضوع رنج میبره ،بعضی وقتا ک حرصیمیشه من مطمنم بخاطر اونه ،حتما آی وی اف برو ،اگه تهرانی ابن سینا ،انشاالله زودتر نتیجه بدید ،خیلیا شوهرشون ضعیفه طبیعی باردار نمیشن و خب این جور مراکز میشه انشاالله

انجام داده دوبار ولی نشد دکترم گفته بود مشکل از شوهرشه اسپرمش ضعیفه ولی شوهرش نامردی کرده بود به جای ...

پس ای وی افم نتیجه نمیده با اسپرم ضعیف. من شنیدم واسه خانوما سرطان رحم میاره چون آمپول میزنن تخمک آزاد بشه خیلی خطرناکه

من اگه جای تو بودم طلاق میگرفتم.

اگه اخلاقش خوب بود آدم تحمل میکرد .ولی شوهرت بچه دار نمیشه زبونشم درازه?

بچه دار نشدن دست خودت نیست ولی وقتی اخلاقشم خوب نیست و کنارش خوشبخت نیستی جدا شو 

اول از همه برایت آرزومندم كه عاشق شوی ،و اگر هستی، كسی هم به تو عشق بورزد،و اگر اینگونه نیست، تنهائیت كوتاه باشد،و پس از تنهائیت، نفرت از كسی نیابی.آرزومندم كه اینگونه پیش نیاید، اما اگر پیش آمد،بدانی چگونه به دور از ناامیدی زندگی كنی.برایت همچنان آرزو دارم دوستانی داشته باشی،از جمله دوستان بد و ناپایدار،برخی نادوست، و برخی دوستداركه دست كم یكی در میانشان بی تردید مورد اعتمادت باشد.و چون بدین گونه است،برایت آرزومندم كه دشمن نیز داشته باشی،نه كم و نه زیاد، درست به اندازه،تا گاهی باورهایت رامورد پرسش قرار دهد،كه دست كم یكی از آنها اعتراضش به حق باشد،تا كه زیاده به خودت غرّه نشوی.و نیز آرزومندم مفید باشی نه خیلی غیرضروری،تا در لحظات سخت وقتی دیگر چیزی باقی نمانده است همین مفید بودن كافی باشدتاتوراسرِپانگهدارد.همچنین، برایت آرزومندم صبور باشی نه با كسانی كه اشتباهات كوچك میكنندچون این كارِ ساده ای است،بلكه با كسانی كه اشتباهات بزرگ و جبران ناپذیر میكنند
اتفاقا اصلا مرد بدی هم نیست...مردی بود که برای خونه وزندگیش خرج میکرد اهل کار بود ...اهل خیانت نبود. ...

اوه اوه پس بد دله

من بهم دنیا رو هم بدن ولی تو قفس باشم ی لحظه هم تحمل نمیکنم

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
نه اتفاق این خانومها نه تحصیلات داشتن نه جوون بودن ،فقط زبون داشتن ،هردو ازدواج کرده بودن ،ینی زن بو ...

خب متاسفانه این گزینه رو من ندارم.....اینطور زن ها ازدواجشون معمولا آشنایی با پسر یا مردی هست ..خودشون میتونند دنبال مرد مناسبشون باشند ولی امثال من که بیشتر دختر خونه ایم و اهل دوستی با پسری نیستیم همیشه عقب از قافله ایم....نمیدونم واقعا این خصلتم درسته یا غلط ....ولی به ما دهه ی شصتی ها همیشه یاد دادند ازدواج خوب و درست اونی هست که انتخابت کنند نه اینکه خودت دنبالش باشی ...با این طرز فکر بزرگ شدیم و الان به این نتیجه رسیدم همین طرز فکر هم باعث سوختن عمر وزندگیمون داره میشه

هیچ وقت بخاطر بچه دارنشدنش غر نزن سرش ،یا عصبانی نشو براش ،برای مرد خیلی سخته ،خودش ب اندازه ی کافی ...

نمیگم اتفاقا میگم شد شد نشد زندگیمونو ادامه میدیم هر چی خدا بخواد ولی خب دعوا که میکنیم میگم بچه دارم که نمیشی دلم به چی خوش باشه میدونی خیلی زبون داره اوایل میگفت شاید لیاقت نداری خدا بهت بچه بده گفتم ععع جلو افتادی بچه از تو نمیشه نه من. نگم براتون

خب متاسفانه این گزینه رو من ندارم.....اینطور زن ها ازدواجشون معمولا آشنایی با پسر یا مردی هست ..خودش ...

اینام دهه شستین هههه ،اشکال نداره بلخره ی شوهر خیلی خوب میاد خوشبختت کنه ،منم دهه هفتادیم ولی با این طرز فکر بزرگ شدم و ازدواج کردم ،خودم دنبالش میگشتم قطعا کیسای خوبی پیدا میکردم،🤣🤣🤣😅

نمیگم اتفاقا میگم شد شد نشد زندگیمونو ادامه میدیم هر چی خدا بخواد ولی خب دعوا که میکنیم میگم بچه دار ...

عزیزم همین جروبحث ها سردی میاره ..نباید کش بدی و اختلاف ها رو ریشه ای ترکنی اینطوری  حرمت بینتون شکسته میشه و توهین عادی

نمیگم اتفاقا میگم شد شد نشد زندگیمونو ادامه میدیم هر چی خدا بخواد ولی خب دعوا که میکنیم میگم بچه دار ...

میدونم چی میگی ولی توی دعواهم نگو ،شکر خدا سالمی ولی خب دست خودش نیست ،من دوسال باردار نمی‌شدم بی دلیل شوهرم گاهی باهام بداخلاقی میکرد آخه میگفتم باید بری آزمایش ،ولی ی روزی میگذره آدم نینی دار میشه از حرفاش  پشیمون میشه ،زندگیتو بخاطر بچه سرد نکن ،بچه وفا ندارن ،بزرگ میشه میزارع میرع خیلی خوب باشه سالی یکبار میاد ب دیدنت

من اگه جای تو بودم طلاق میگرفتم. اگه اخلاقش خوب بود آدم تحمل میکرد .ولی شوهرت بچه دار نمیشه زبونشم ...

طلاقم به این آسونیا نیست خیلی خواستم برم نتونستم ولی در اخر میگم ارامشم مهمه شاید یه روزی طلاق بگیرم. زبونش خیلی نیش هم داره مثلا خواهرش با من همسنه اون ۱۰سال پیش ازدواج کرده میگفت دختره همسن منه اومده همچی داره الانم به من حسادت میکنه تو جمع با من حرف نمیزنه میگم خواهرت چرا اینطوری میکنه خودتم که اخلاقت اینه میگع حقته حتما!!! خواهرشوهرم خیلی چاقه یه پاشم میلنگه اوایل میگفتم شاید همسنشم موقعیت منو نمیتونه هضم کنه ولی الان میبینم پرروتر شده مثل خودش رفتار میکنم نباید دلت به حاله کسی بسوزه بنظرم

طلاقم به این آسونیا نیست خیلی خواستم برم نتونستم ولی در اخر میگم ارامشم مهمه شاید یه روزی طلاق بگیرم ...

خواهرشو که کلا نادیده بگیر.اصلا گله نکن ازشون که فکر کنن مهمن.

اول از همه برایت آرزومندم كه عاشق شوی ،و اگر هستی، كسی هم به تو عشق بورزد،و اگر اینگونه نیست، تنهائیت كوتاه باشد،و پس از تنهائیت، نفرت از كسی نیابی.آرزومندم كه اینگونه پیش نیاید، اما اگر پیش آمد،بدانی چگونه به دور از ناامیدی زندگی كنی.برایت همچنان آرزو دارم دوستانی داشته باشی،از جمله دوستان بد و ناپایدار،برخی نادوست، و برخی دوستداركه دست كم یكی در میانشان بی تردید مورد اعتمادت باشد.و چون بدین گونه است،برایت آرزومندم كه دشمن نیز داشته باشی،نه كم و نه زیاد، درست به اندازه،تا گاهی باورهایت رامورد پرسش قرار دهد،كه دست كم یكی از آنها اعتراضش به حق باشد،تا كه زیاده به خودت غرّه نشوی.و نیز آرزومندم مفید باشی نه خیلی غیرضروری،تا در لحظات سخت وقتی دیگر چیزی باقی نمانده است همین مفید بودن كافی باشدتاتوراسرِپانگهدارد.همچنین، برایت آرزومندم صبور باشی نه با كسانی كه اشتباهات كوچك میكنندچون این كارِ ساده ای است،بلكه با كسانی كه اشتباهات بزرگ و جبران ناپذیر میكنند