2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 46 پست

به نظرم طلاق بگیر شوهرت با این تعریفایی که میکنی خیالش که راحت شه سنت از بچه گذشته هیچ تضمینی نیست که کنارت بمونه تا آخر خواهرشوهر من مثل توبودالان داره بعد بیست سال زندگی طلاق میگیره شوهرش جای اینکه واسه این خرج کنه بچه دار شه رفته یه زن صیغه کرده واسش ای وی اف کرده باردارشده الانم بچش دنیا اومده خواهرشوهرم طفلک تازه فهمیده اومده خونه باباش طلاق بگیره

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیزم من تجربه ی خودم رو میگم..الان دیگه ای دوره ای نیست که اگر شوهرت تمام وکمال باب میلت نباشه بگی ...

والا دور اطراف من عروس شدن و طلاق گرفتن و درجا شوهر کردن بهتر از قبلی ،ولی شانسیه ،نمیشع بخاطر چیزای کوچیک ادم طلاق بگیره ،اختلاف و همه ی زوجها دارن 

عزیزم من تجربه ی خودم رو میگم..الان دیگه ای دوره ای نیست که اگر شوهرت تمام وکمال باب میلت نباشه بگی ...

اخه بابا حالا مگه حتما مجبوره شوهر کنه؟

حتما بچه دار شه؟

ادم روح و روانشو میزاره واسه چی

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
والا دور اطراف من عروس شدن و طلاق گرفتن و درجا شوهر کردن بهتر از قبلی ،ولی شانسیه ،نمیشع بخاطر چیزای ...

نمیدونم این نمونه هایی که شما میگی چه ویژگی هایی داشتند ..ولی من فکر میکنم الان نسبت به قبل شرایط بدتره....خیلی توقع پسر و خانواده هاشون عجیب بالا رفته.....من اطرافم میشناسم مردی دوتا بچه داره و تقریباً یکساله از همسرش جدا شده برای ازدواج به خانواده اش  گفته فقط  دنبال دختر  برام باشید حتی زن مطلقه هم نه.....

پسرها الان شرایط شون معمولی باشه دنبال دختری هستند که از لحاظ کامل باشه .....احتمالا این خانمهایی که شما گفتی یک امتیاز خیلی برجسته داشتند مثلا اوضاع مالی خوب....

خوشبختیم نسبیه از طلاق عواقبشم میترسم

اگه خودت شاغلی طلاق بگیری چیزیو از دست نمیدی

ولی اگه شوهرت خوبه همه راه های درمانم انجام دادید نتیجه نگرفتید میتونید بچه ب سرپرستی بگیرید

با مشاور مشورت کن

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
خب چرا خواهرشوهرت اون موقع آی وی اف نکرده 

انجام داده دوبار ولی نشد دکترم گفته بود مشکل از شوهرشه اسپرمش ضعیفه ولی شوهرش نامردی کرده بود به جای اینکه واسه این چهارپنج بار انجام بده که بشه یه زن صیغه کرده همزمان واسه هردوشون امتحان کرده  تا هرکدوم شد اونو نگه داره

نمیدونم این نمونه هایی که شما میگی چه ویژگی هایی داشتند ..ولی من فکر میکنم الان نسبت به قبل شرایط بد ...

بابا اخه اصلا مردی که بخانوادش میسپرع کیو بگیرن واسش بدرد زندگی نمیخوره

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
اخه بابا حالا مگه حتما مجبوره شوهر کنه؟ حتما بچه دار شه؟ ادم روح و روانشو میزاره واسه چی

عزیزم منم موافق زندگی با زجر وسختی نیستم که در اون زن بسوزه وبسازه...اما جواب  سوال استارتر  رو دادم که اگر به امید اینکه ازدواج بهتری داشته باشی از همسرت بخوای جدابشی این کا رونکن....مشاوره بره اگر تلاشش برای زندگی نتیجه نداد جدا بشه

برای بارداری چرا آی وی اف نمیکنی میشه جواب منو بدی

الان یجور نون باروری هست اونو داره میخوره یکی از اشناهامون نتیجه گرفته رویان رفتیم ولی کرونا ک اومد دیگه وقت ندادن