خانما من میخوام ابرو بکارم اما اصلا با کسی ک تجربشو داشته حرف نزدم خیلی میترسم کسی هست ک برام از تجربش بگه درد داره؟! کسی دکتر خوبی میشناسه معرفی کنه؟!ابرو سیخ سیخی نمیشه ؟!
من الان دقيقا يكماهه كاشتم هنوز تاپيك نزدم براش چون منتظرم نتجيه اش معلوم بشه ميدونم تاپيك بزنم همه ميگن عكس بده
منم عكس انداختم ها اما اولش كه كاشتم و ايروم خيلي ناز بود صورتم ورم كرد وحشتناكپلم بالاي جشم و زير چشم خيلي داغونم تو عكسها بعد هم كه ورمها خوابيد الان تو فاز ريزشم ابروم خيلي خوب نيست عكس بندازم
والایکی میگفت صدابدی داشته انگار چسب رو بکنن از رویه چیزی،دوراننقاهت سختی داشت،
بله صداش واقعا چندشناكه انگار كه موكتي رو كه چسبيده به زمين يهو بكني اما واقعا در حد دو ثانيه بودش و اينكه به هيچ عنوان چيزي نفهميدم بعد من چون انتظار نداشتم يه دفعه كند تازه چند ثانيه بعد فهميدم چي شدش يك روز بخيه پشت سرم درد داشت اونم كم كه با يه شياف راحت حل شد در كل ميتونم بگم يه كار بسيار كم درديه و دردش جزييه خوابيدن چند شب اول سخته چون نه به پهلو ميشه خوابيد نه طاق باز ورم و كيودي خيلي داشتم يكهفته كار سنگين نبايد ميكردم سرمو نبايد پايين ميگرفتم اما در كل نه اصلا سخت نبود خسته كننده بودش نقاهت خاصي هم نداشت من راحت تو خونه ميچرخيدم كارامو ميكردم فقط ايستاده مثلا از همون روز اول ظرف ميشستم اما اشپزي خيلي كم ميكردم كه حرارت به ابرو زياد نخوره
سلام من چند ماهی میشه که انجام دادم و خیلی راضی ام . من توی جردن کلینیک رویش سبز رفتم و واقعا کاراشون در برابر هزنه هاشون هزار برابر بهتر است . موهات اگر لخته خیلی خوب کاشت ابرو جواب میده.