2777
2789
عنوان

کاشت ابرو

2199 بازدید | 39 پست

خانما من میخوام ابرو بکارم اما اصلا با کسی ک تجربشو داشته حرف نزدم خیلی میترسم کسی هست ک برام از تجربش بگه درد داره؟! کسی دکتر خوبی می‌شناسه معرفی کنه؟!ابرو سیخ سیخی نمیشه ؟!

من الان دقيقا يكماهه كاشتم هنوز تاپيك نزدم براش چون منتظرم نتجيه اش معلوم بشه ميدونم تاپيك بزنم همه ميگن عكس بده

منم عكس انداختم ها اما اولش كه كاشتم و ايروم خيلي ناز بود صورتم ورم كرد وحشتناكپلم بالاي جشم و زير چشم خيلي داغونم تو عكسها بعد هم كه ورمها خوابيد الان تو فاز ريزشم ابروم خيلي خوب نيست عكس بندازم

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی نگاه میکنم تو پیج ها ظاهر غیر طبیعی دارن و ابرو کادری میشه ۳۵۰۰ اینا قیمت دیدم

منم تو پیج ها دیدم اما خب دوستدارم یکی ک انجام داده و راضیه و دکتر خوبی سراغ داره معرفی کنه و از تجربش برام بگه.

بله از پشت سر يه باريكه از پوست سر رو با مو برداشتن بعد زير ميكروسكوپ موهاشو جدا كردن كار سختي ...

والایکی میگفت صدابدی داشته انگار چسب رو بکنن از رویه چیزی،دوراننقاهت سختی داشت،

والایکی میگفت صدابدی داشته انگار چسب رو بکنن از رویه چیزی،دوراننقاهت سختی داشت،

بله صداش واقعا چندشناكه انگار كه موكتي رو كه چسبيده به زمين يهو بكني اما واقعا در حد دو ثانيه بودش و اينكه به هيچ عنوان چيزي نفهميدم بعد من چون انتظار نداشتم يه دفعه كند تازه چند ثانيه بعد فهميدم چي شدش يك روز بخيه پشت سرم درد داشت اونم كم كه با يه شياف راحت حل شد در كل ميتونم بگم يه كار بسيار كم درديه و دردش جزييه خوابيدن چند شب اول سخته چون نه به پهلو ميشه خوابيد نه طاق باز ورم و كيودي خيلي داشتم يكهفته كار سنگين نبايد ميكردم سرمو نبايد پايين ميگرفتم اما در كل نه اصلا سخت نبود خسته كننده بودش نقاهت خاصي هم نداشت من راحت تو خونه ميچرخيدم كارامو ميكردم فقط ايستاده مثلا از همون روز اول ظرف ميشستم اما اشپزي خيلي كم ميكردم كه حرارت به ابرو زياد نخوره

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

نه بابا اگه کاشت طبیعی باشه برای چی باید موها سیخ سیخی بشه

و اینکه بی حسی می زنن اصلا دردی اونچنان حس نمی کنی

من پیش دکتر فرشته جلالپور انجام دادم توی هرویه مطبش واقعا راضی بودم

یکی از دوستان من کاشت ابرو تو کلینیک تخصصی رز انجام داد والا سیخ نشد من خودم یکی خیلی خوشم اومده بعد کرونا حتما میرم که انجام بدم 

اینم عکس ابروهای دوستمه که خودش عکسشو برام فرستاد از اینستا کلینیک رز 

آره عزیزم من چند ماه پیش کاشت ابرو انجام دادم پیش دکتر نیلفروش زاده

خیلی پرس و جو کردم از جاهای مختلف اکثرا ایشون رو معرفی می کردن

منم خیلی نگران بودم که خوب نشه بهم نیاد یا کار جایی که میرم خوب نباشه اما واقعا عالی بودن پیشنهاد می کنم بهت اونجا بری