خانما من میخوام ابرو بکارم اما اصلا با کسی ک تجربشو داشته حرف نزدم خیلی میترسم کسی هست ک برام از تجربش بگه درد داره؟! کسی دکتر خوبی میشناسه معرفی کنه؟!ابرو سیخ سیخی نمیشه ؟!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاشت ابرو هم خیلی تاثیر داره تو ضصورت و زیبایی کی از فامیلامون که بعد از شیمی درمانی ابروهاش ریخته بود رفته بود کلینیک گلبان براش کاشت ابرو حرفه ای و طبیعی انجام داده بودن از اولش هم بهتر شده بود بنده خداا اینقدر راضی بود همش دعاشون میکرد و دلش شاد شده بود و اقعا چهره ش تو روحیه و جنگیدن با مریضی ش تاثیر زیادی داشت
من الان دقيقا يكماهه كاشتم هنوز تاپيك نزدم براش چون منتظرم نتجيه اش معلوم بشه ميدونم تاپيك بزنم همه ...
سلام
عزیزم کدوم شهری ؟
خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان مرســـی ، اَه
بله از پشت سر يه باريكه از پوست سر رو با مو برداشتن بعد زير ميكروسكوپ موهاشو جدا كردن كار سختي ...
سلام عزیزم . شما کاشت ابرو انجام دادین راضی بودین ؟ من میخوام کاشت ابرو انجام بدم ولی به خاطر ۲ مورد شک دارم ، یکی اینکه من با اینکه سنم کمه موهام زود سفید شده و ارثی هست البته دکتر دید گفت زیاد نیست و از موهای مشکی استفاده میشه، ولی خب در کل موی سر زودتر از موی ابرو سفید میشه ، و دوم اینکه من بچه ندارم ، اگر باردار بشم ریزش مو و ابرو پیدا میکنم ؟
من خیلی نگاه میکنم تو پیج ها ظاهر غیر طبیعی دارن و ابرو کادری میشه ۳۵۰۰ اینا قیمت دیدم
جاري من انجام داد و جای خیلی بدی رفت ابروهاش عین موکت شد، خودم ولی رفتم سپینود واقعاااا طبیعی و عاااالی شد. به نظر من اگر با ابروهاتون مشکل دارین اول و آخر بايد بکارین یه جای خوب...
سلام عزیزم . شما کاشت ابرو انجام دادین راضی بودین ؟ من میخوام کاشت ابرو انجام بدم ولی به خاطر ۲ مورد ...
من واقعا تجربه خوبی داشتم و به خودم قول دادم همه رو راهنمایی کنم چون خیلیا منو با مهربونی راهنمایی کردن، من خودم سپینود رفتم تیم عالی و بسیار خوش برخورد داشتن و بهترین تصمیم زندگیم بود.