2777
2789
عنوان

کاشت ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 2200 بازدید | 39 پست
بله صداش واقعا چندشناكه انگار كه موكتي رو كه چسبيده به زمين يهو بكني اما واقعا در حد دو ثانيه بودش و ...

سلام شما کدوم کلینیک کاشت ابرو انجام دادی؟راضی هستی؟

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاشت ابرو هم خیلی تاثیر داره تو ضصورت و زیبایی کی از فامیلامون که بعد از شیمی درمانی ابروهاش ریخته بود رفته بود کلینیک گلبان براش کاشت ابرو حرفه ای و طبیعی انجام داده بودن از اولش هم بهتر شده بود بنده خداا اینقدر راضی بود همش دعاشون میکرد و دلش شاد شده بود و اقعا چهره ش تو روحیه و جنگیدن با مریضی ش تاثیر زیادی داشت

من الان دقيقا يكماهه كاشتم هنوز تاپيك نزدم براش چون منتظرم نتجيه اش معلوم بشه ميدونم تاپيك بزنم همه ...

سلام

عزیزم کدوم شهری ؟

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
بله از پشت سر يه باريكه از پوست سر رو با مو برداشتن بعد زير ميكروسكوپ موهاشو جدا كردن كار سختي ...

سلام عزیزم . شما کاشت ابرو انجام دادین راضی بودین ؟ من میخوام کاشت ابرو انجام بدم ولی به خاطر ۲ مورد شک دارم ، یکی اینکه من با اینکه سنم کمه موهام زود سفید شده و ارثی هست البته دکتر دید گفت زیاد نیست و از موهای مشکی استفاده میشه، ولی خب در کل موی سر زودتر از موی ابرو  سفید میشه ، و دوم اینکه من بچه ندارم ، اگر باردار بشم ریزش مو و ابرو پیدا میکنم ؟ 

اگه. قصد کاشت ابرو دارید پیش نجف بیگی اصلا مرید که پشیمون میشید

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
من خیلی نگاه میکنم تو پیج ها ظاهر غیر طبیعی دارن و ابرو کادری میشه ۳۵۰۰ اینا قیمت دیدم

جاري من انجام داد و جای خیلی بدی رفت ابروهاش عین موکت شد، خودم ولی رفتم سپینود واقعاااا طبیعی و عاااالی شد. به نظر من اگر با ابروهاتون مشکل دارین اول و آخر بايد بکارین یه جای خوب...

سلام عزیزم . شما کاشت ابرو انجام دادین راضی بودین ؟ من میخوام کاشت ابرو انجام بدم ولی به خاطر ۲ مورد ...

من واقعا تجربه خوبی داشتم و به خودم قول دادم همه رو راهنمایی کنم چون خیلیا منو با مهربونی راهنمایی کردن، من خودم سپینود رفتم تیم عالی و بسیار خوش برخورد داشتن و بهترین تصمیم زندگیم بود.

سلام من چند ماهی میشه که انجام دادم و خیلی راضی ام . من توی جردن کلینیک رویش سبز رفتم و واقعا کا ...

راستش دوست من رفت رویش سبز و اصلا خوب نشد موهاشم مث ابریشم لخت بود. خودم سپینود رفتم راضیم فعلا ...