قبلا روزی یک. ساعت، چهل دقیقه میزدم ک مربیم گفت بیشتر از ی ربع نزن
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
وزن کم کردی؟؟؟ منم امروز شروع کردم تقریبا ۴۰دیقه حلقه زدم یعنی روزی یه رب بزنم اخه یه رب اول& ...
با قدم زدن و حرکات رقص خودتو گرم کن بعد ی رب حلقه بزن. دنبال کاهش وزن نبودم. فقط سایز کمر. کاهش وزن بااااید رژیم درست داشته باشی
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
من رژیمم خیلیم ورزش میکنم رقص که کاره هرروزمه فقط خدا کنه از استپ در بیام در کل ممنون ...
عالیه
فقط یادت باشه بیشتر از 20دقیقه حلقه خصوصا سنگینش، ب رحم آسیب میزنه