2821
2789
عنوان

پوست

137 بازدید | 34 پست

سلام بچها من پوستم جدیدا خیلی بد شده خشک شده و ی منافذ ریزی هم داره و انگار پوستم ترک داره اصن خیلی بد شده شما راهی ندارید...یه ژل شوینده مخصوص پوست هم معرفی کنید

من میسازم دوباره دنیامو یه نفرع😉

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سرم ویتامین cهم خوبه

کلا ویتامینcواسه شفافیت و صافی پوست خوبه

هر شبم صورتتو با شامپو بچه بشور خشک که شد مرطوب کننده مخصوص پوستتو بزن من از کامان راضی بودم فقط چون ابرسانن باید پوشتت خشک باشه و حتی یه قطره ابم روش نباشه که باعث التهاب میشه

ژل شستشوی صورت کامان خوبه ، کرم آبرسان و کرم مرطوب کننده استفاده کنید ، ویتامین c بخورید ، قرص Bronson skin hair and nails خیلی خوبه (البته اگه بیماری مثله کبدچرب ، فشارخون ، دیابت و ... ) ، سرم ویتامین سی پریم عالیه ، روی منافذه پوستتون یخ بزارین و از کرم ضدآفتاب هم حتما استفاده کنید . آب هم روزی هشت لیوان بنوشید و میوه و سبزیجات به خصوص خیار و هندوانه زیاد بخورید.

سرم ویتامین cهم خوبه کلا ویتامینcواسه شفافیت و صافی پوست خوبه هر شبم صورتتو با شامپو بچه بشور خشک ...

من شامپو بچه فیروز استفاده کرم اما میگن پوستم خشک و تیره ميکنه

من میسازم دوباره دنیامو یه نفرع😉
میشه يخورده توضیح بدی راجبش عزیزم...قیمتش چقدره کجاميشه خريد

عشقم من اینجا گرفتم ۵۰ ولی از بچه ها شنیدم تو شهرای دیگه قیمتا پایین تره دیجی کالاام ۳۸ تومن بود

ی نوع ابرسان پوسته مثل مرطوب کننده ولی ابکی تر

۴ نوع ویتامینشو داره ولی ویتامینcظرفش سبزه و واسه شفافیت پوست خوبه

داروخونه ها معمولا دارن بگو واتر بمب یا ابرسان کامان