2821
2789
عنوان

پوست

137 بازدید | 34 پست

سلام بچها من پوستم جدیدا خیلی بد شده خشک شده و ی منافذ ریزی هم داره و انگار پوستم ترک داره اصن خیلی بد شده شما راهی ندارید...یه ژل شوینده مخصوص پوست هم معرفی کنید

من میسازم دوباره دنیامو یه نفرع😉

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سرم ویتامین cهم خوبه

کلا ویتامینcواسه شفافیت و صافی پوست خوبه

هر شبم صورتتو با شامپو بچه بشور خشک که شد مرطوب کننده مخصوص پوستتو بزن من از کامان راضی بودم فقط چون ابرسانن باید پوشتت خشک باشه و حتی یه قطره ابم روش نباشه که باعث التهاب میشه

ژل شستشوی صورت کامان خوبه ، کرم آبرسان و کرم مرطوب کننده استفاده کنید ، ویتامین c بخورید ، قرص Bronson skin hair and nails خیلی خوبه (البته اگه بیماری مثله کبدچرب ، فشارخون ، دیابت و ... ) ، سرم ویتامین سی پریم عالیه ، روی منافذه پوستتون یخ بزارین و از کرم ضدآفتاب هم حتما استفاده کنید . آب هم روزی هشت لیوان بنوشید و میوه و سبزیجات به خصوص خیار و هندوانه زیاد بخورید.

سرم ویتامین cهم خوبه کلا ویتامینcواسه شفافیت و صافی پوست خوبه هر شبم صورتتو با شامپو بچه بشور خشک ...

من شامپو بچه فیروز استفاده کرم اما میگن پوستم خشک و تیره ميکنه

میشه يخورده توضیح بدی راجبش عزیزم...قیمتش چقدره کجاميشه خريد

عشقم من اینجا گرفتم ۵۰ ولی از بچه ها شنیدم تو شهرای دیگه قیمتا پایین تره دیجی کالاام ۳۸ تومن بود

ی نوع ابرسان پوسته مثل مرطوب کننده ولی ابکی تر

۴ نوع ویتامینشو داره ولی ویتامینcظرفش سبزه و واسه شفافیت پوست خوبه

داروخونه ها معمولا دارن بگو واتر بمب یا ابرسان کامان

من شامپو بچه فیروز استفاده کرم اما میگن پوستم خشک و تیره ميکنه

من پوستم چربه ولی خب واسه پاک سازی خوبه

اره منم جوانه گندمشو استفاده میکنم آلوئه وراهم خوبه

عشقم من اینجا گرفتم ۵۰ ولی از بچه ها شنیدم تو شهرای دیگه قیمتا پایین تره دیجی کالاام ۳۸ تومن بود ی ...

وای مرسی عزیزم حتما می رم ميگيرم

2824
2823
2791
2779
2792