barli97 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 88 عنوان کسی با خام گیاه خواری وزن کم کرده؟ 1550 بازدید | 26 پست سلام من ۲۰روزه شروع کردم حال خوبی داشتم 5کیلوهم دوهفته کم کردم ولی بخاطر یه مشکلاتی دوباره پرخوری عصبی دارم.انگیزه و کمک میخوام😩باتجربه ها کممممککک.. چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ 1399/03/21 | 10:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روبالشتی عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 2910 پس چرا من با میوه انقدر وزن زیاد میکنم😩 عمرو روزی با حساب و کتاب است پس نترس و طمع نکن «لقمان»
barli97 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 88 پس چرا من با میوه انقدر وزن زیاد میکنم😩 من یدونه سیب صبح میخورم ناهار سالاد عصر هندونه یاطالبی شام مغزیجات خام چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️
روبالشتی عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 2910 من یدونه سیب صبح میخورم ناهار سالاد عصر هندونه یاطالبی شام مغزیجات خام 😯چند کیلویی عمرو روزی با حساب و کتاب است پس نترس و طمع نکن «لقمان»
barli97 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 88 😯چند کیلویی ۹۵بودم ۹۰شدم.شما چندیقدم۱۷۳ چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️
روبالشتی عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 2910 ۹۵بودم ۹۰شدم.شما چندی قدم۱۷۳ من ۸۴بودم الان ۸۳ام کالری شمار مانکن دارم ولی خیلی کم نمیخورم😁شیر میدمولی اگه شیر ندمم نمیتونم اندازه شما رژیم بگیرم😮 عمرو روزی با حساب و کتاب است پس نترس و طمع نکن «لقمان»
barli97 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 88 من ۸۴بودم الان ۸۳ام کالری شمار مانکن دارم ولی خیلی کم نمیخورم😁شیر میدم ولی اگه شیر ندمم نمیتونم ان ... منم شیر میدم بچم ۱۵ماهشه.گشنگی نمیکشم اصلا چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️
روبالشتی عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 2910 منم شیر میدم بچم ۱۵ماهشه.گشنگی نمیکشم اصلا وای پس عالیهبچه منم ۱۳ماهشه و منم تقریبا ده روز رژیمو شروع کردم امروز میخوام کمترین کالری ممکنو دریافت کنم نمیدونم نهار چی بخورم فعلا یه سیب خوردم😁شما نهار چی داری عمرو روزی با حساب و کتاب است پس نترس و طمع نکن «لقمان»
barli97 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 88 وای پس عالیه بچه منم ۱۳ماهشه و منم تقریبا ده روز رژیمو شروع کردم امروز میخوام کمترین کالری م ... من ناهار سالاد کاهو هویج گوجه خیار.کنجد و روغن زیتون یکم.تازه من بچه 3ساله هم دارم 😀 چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️
روبالشتی عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 2910 من ناهار سالاد کاهو هویج گوجه خیار.کنجد و روغن زیتون یکم.تازه من بچه 3ساله هم دارم 😀 چقدر مثه همیم منم یه سه سال و نیمه دارم😃چکار میکنی خسته نمیشی هرروز سالاد😊ورزش چی انجام میدیبیا باهم رژیمو ادامه بدیمتاپیکتو ذخیره میکنم عمرو روزی با حساب و کتاب است پس نترس و طمع نکن «لقمان»
barli97 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 88 چقدر مثه همیم منم یه سه سال و نیمه دارم😃 چکار میکنی خسته نمیشی هرروز سالاد😊 ورزش چی انجام میدی ... چه تفاهمی😍من با بچه اهنگ میذارم میرقصیم دنبال هم میدویم.حلقه میزنم درازنشست و.... چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️
روبالشتی عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 2910 چه تفاهمی😍من با بچه اهنگ میذارم میرقصیم دنبال هم میدویم.حلقه میزنم درازنشست و.... 🤣🤣🤣🤣منم اهنگ میذارم میرقصیم بعضی روزا میرم نیم ساعت پیاده روییه نرم افزارم دارم روزی پنج شش دقیقه ورزش تناسب اندام میده عالیه عمرو روزی با حساب و کتاب است پس نترس و طمع نکن «لقمان»
barli97 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 88 🤣🤣🤣🤣منم اهنگ میذارم میرقصیم بعضی روزا میرم نیم ساعت پیاده روی یه نرم افزارم دارم روزی پن ... اره داشتم برنامشو خیلی خوبه چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️
روبالشتی عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 2910 سربارداری قبلت چقدر اضافه شدی اونو وقت کردی کم کنی عمرو روزی با حساب و کتاب است پس نترس و طمع نکن «لقمان»
barli97 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 88 سربارداری قبلت چقدر اضافه شدی اونو وقت کردی کم کنی زیاد اضافه نکردم وزن بچه فقط.کلا همیشه 90 به بالا بودم😁 چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️