2777
2789

افسردگی در بارداری هم داریم؟همش حس میکنم اشتباه کردم،همش از آینده و اذیتای بچه میترسم😖😖😖

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا

بله داریم با دکترت مطرح کن‌حتما

قبلش باید همه چیو میسنجیدی!!!

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم طبیعیه منم الان ۱۸ هفتمه همش استرس ایندشو دارم میگم یعنی میتونم کاری کنم حداقل کمبود هارو داشته باشه با این شرایط اقتصادی و و و واقعا اذیت میشم

❤️❤️❤️❤️😍😍                                                                          
بله داریم با دکترت مطرح کن‌حتما قبلش باید همه چیو میسنجیدی!!!

قبلش سنجیدم،بعدش اینطوری شدم،فکر کنم افسرده شدم

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا

منم اوایل اینجور بودم هرچی بزرگترشه بیشتر دوسش داری ب لحظه های قشنگش فکر کن

بعدم اینده باید برسه بعد فک کنی و تصمیم بگیری کسی از اینده خبر نداره شما تلاشتو بکن و ب خداهم توکل کن

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤
قبلش سنجیدم،بعدش اینطوری شدم،فکر کنم افسرده شدم

بله یه مقدارش طبیعیه 

ولی نباید بهش دامن بزنی توکل کن به خدا بازم‌نتونستی غلبه کنی به احساساتت با دکترت مشورت کن

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
من تا ۴ ماه و نیم بارداری افسردگی شدید گرفتم الان ۶ ماهم تموم شده خیلی بهتر شدم

😭😭😭😭