2777
2789
عنوان

علائم

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 48 پست
ببین تست بزن اگه بارداری که مبارکه اگه نه از سردی زیاده بدنت بیش از حد سرده رحمت هم که سرده بخاطر ه ...

شوهرم ویتامین میخوره

باشه انجام میدم ممنونم عزیرم

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش اون حمامه هم که گفتم حتما انجام بده چون تمام امواج منفی بدن رو دور میکنه 

بله حتما از این به بعد انجام میدم

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

سلام دوستان ، من روز ۲۸ پری هستم چند ماه اخیر ۲۷ روز دقیق میشدم فقط یک ماه ۲۸ روزه بودم .

و معمولا هم قبلش کمر درد و دل درد داشتم ، دیروز بی بی چک زدم بعد از ۲۰ دقیقه نگاهش کردم یه هاله قسمت T افتاده بود ولی نمیدونم شایدم کمتر از ۲۰ دقیقه بوده ، 

امروز دوباره بی بی زدم هاله هم نیفتاد. :(

سلام دوستان ، من روز ۲۸ پری هستم چند ماه اخیر ۲۷ روز دقیق میشدم فقط یک ماه ۲۸ روزه بودم . و معمولا ...

میگن باید سه روز حداقل بگذره بعد سه روز اگه نشون نداد باز یه هفته باید صبر کنی شاید هورمون کمه تو بدن نشون نمیده

ولی اگه پریودات دقیقه برو ازمایش بده

راستی بعد از ۴ ، ۵ ساعت بی بی اولی رو دیدم خط تی نصفه شده بود ، ممکنه الکی رنگش پخش شده باشه ؟! 😐

میگن کمتر از ده دیقه باید دوتا خط بی افته حالا میتونی صبر کنی

شاید لقاح دیر انجام شده هنوز بارداری دو نشون نمیده

من واژینموس بودم تا سه سال که از استرس زیاد و ترس باردار نمیشدم  الانم تقریبا یکساله درمان شدم ...

سلام عزیزم منم قبل اینک آزمایشم مثبت شه این حس تیرکشیدن تورحم وچیزایی که داشتین وحس میکردم ایشاا... خدا یه نی نی نازبهت بده

راستی بعد از ۴ ، ۵ ساعت بی بی اولی رو دیدم خط تی نصفه شده بود ، ممکنه الکی رنگش پخش شده باشه ؟! 😐

عزیزم آخرش جواب زیرده دقیقه معتبرفک کنم اون جوابش اعتباری نداره من خودم تمام بی بی هام زیرپنج مین مثبت میشدازمایشم منفی شد وقتی زیریک مین مثبت شد آزمایشم مثبت شد

سلام عزیزم منم قبل اینک آزمایشم مثبت شه این حس تیرکشیدن تورحم وچیزایی که داشتین وحس میکردم ایشاا... ...

اره واژنمم تیر میکشه

ایشالا عزیزم

شما این ماه باردار شدید؟ همین ماه هم بی بی چکتون مثبت بود ولی جواب آزمایش منفی!؟

آره من پریودم نامنظم روز32رفتم آزمایش بتام صفربود دیروزکه روز39بودرفتم آزمایش تیتر ندادم ولی زده بودبالا25مثبت مال منم مثبت بودمن ازروز29دورم بی بی چکم هاله مینداخت روزای اخرپررنگ شده بود

وای مبارکتون باشه    

ممنون ازخدامیخوام همتون این حس تجربه کنید بهترین حس دنیاس منک توازمایشگاه که گف مثبت فشارم اومدپایین همزمان ازخوشحالی گریم میکردم آخ کلاناامیدبودم بیچاره شوهرم چقدهول شد🤣🤣🤣

ممنون ازخدامیخوام همتون این حس تجربه کنید بهترین حس دنیاس منک توازمایشگاه که گف مثبت فشارم اومدپایین ...

ان شاالله،

من با یه هاله افتادن که اصلا معلوم نیست درست بوده یانه انقد ذوق زده بودم تو دلم چنان ذوقی میکردم کهههه، قبل امتحانمم بی بی زده بودم کلی با عشق امتحانمو دادم...