2777
2789
عنوان

علائم

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 48 پست
خوب بیبی چک بزار تا حیالت راحت شه اینجو ی استرس داری اگه باردار هم باشی خدا نکرده نمیگیره ها

نه استرس خاصی ندارم فقط انقدر منفی بودن تلخه میگم بازم صبر کنم بالاخره یه چیزی میشه

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
خداروشکر. مرسی از توضیحت عزیزم

فدات عزیزم

الان بی بی چک داری تو خونه؟اگه داری بزن خیلی کنجکاوم😍

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه استرس خاصی ندارم فقط انقدر منفی بودن تلخه میگم بازم صبر کنم بالاخره یه چیزی میشه

عزیزم بهتره اگه بارداری زودتر متوجه بشی شاید مراقبت خاصی لازم باشه انجام بدی

مثلا به من بخاطر هماتوم گفتن نباید نزدیکی داشته باشم

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
اها راستی منم اصلا فک نمیکردم باردار باشم بعد ۵ روز خواهرم اصرار کرد بی بی چک بزنم ولی شوهرم واسم ب ...

منم دو دلم ولی شوهرم میگه برو ازمایش از بلاتکایفی دربیایی

اخه این ماه بیخیال بودم

داشتم کارای ای وی اف میکردم ولی بخاطر کرونا گفتن انجام نمیدیم

منم گفتم اگه شد که بهتر اگرم نشداخرش ای وی اف میکنم زیاد این ماه استرس نداشتم

ولی بازم هرچی خدا بخواد

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
فدات عزیزم الان بی بی چک داری تو خونه؟اگه داری بزن خیلی کنجکاوم😍

نه ندارم بیبی چک باید شب شوهرم بیاد بگیره

امیدوارم باردار باشی و هرچه زودتر خبر خوش رو از زبونت بشنویم...واستون صلوات فرستادم😍

مرسی عزیزدلم لطف کردی

منم دو دلم ولی شوهرم میگه برو ازمایش از بلاتکایفی دربیایی اخه این ماه بیخیال بودم داشتم کارای ای و ...

انشالله که بارداری

توکلت به خدا باشه بی بی چک بزن خودتو خلاص کن

انشالله که بارداری توکلت به خدا باشه بی بی چک بزن خودتو خلاص کن

باشه حتما

ممنونم ار دلگرمیت

نه ندارم بیبی چک باید شب شوهرم بیاد بگیره

باش عزیزم پس خبرشو بهم لطفا میدی

دلم میگه بارداری میخوام ببینم انشالله که درست گفته😍

من یکس0ال جلوگیری کردم ولی دکتر که رفتم میگفت تو تازه یکساله 0توقع چی داری ادم میاد 5 سال جلوگیری بچه دار میشه حالا تو ام نگران نباش حتما حاجت میگیری حمام که میری وقتی غسل کردی یه قاشق نمک بریز تو یه بطری اب اخر حمامت کامل سر تا پاتو اب بریز خشک نکن خودتو بزار خودش خشک بشه بعد لباستو بپوش ایم کارو هر بار حمام کردن انجام بده شب که میخوای بخوابی تو رخت خوابت سوره یاسین بخون مخصوصا شبایی که نزدیکی داری 

باش عزیزم پس خبرشو بهم لطفا میدی دلم میگه بارداری میخوام ببینم انشالله که درست گفته😍

چشم عزیزم باردار بودم بهت خبر میدم

من یکس0ال جلوگیری کردم ولی دکتر که رفتم میگفت تو تازه یکساله 0توقع چی داری ادم میاد 5 سال جلوگیری بچ ...

من واژینموس بودم تا سه سال که از استرس زیاد و ترس باردار نمیشدم  الانم تقریبا یکساله درمان شدم ولی فعلا که خبری نیس

یک بارم ای یو ای کردم که نگرفت

بدون مشکل خاصی باردار نمیشم حتما حکمت خداس

من واژینموس بودم تا سه سال که از استرس زیاد و ترس باردار نمیشدم  الانم تقریبا یکساله درمان شدم ...

ببین تست بزن اگه بارداری که مبارکه اگه نه

از سردی زیاده بدنت بیش از حد سرده رحمت هم که سرده بخاطر همینه باردار نمیشی  عرق گاوزبون با نبات بجوشان یه تکه اهن بزار تو اتش تا از شدت اتش سرخ بشه بنداز تو عرق وقتی که کامل خنک شد یه مثقال فرنجمشک بریز توش و بزار تو یخچال صبح ها ساعت 10 یه استکان بخور ساعت 5 بعد از ظهر هم یه استکان دیگه بخور این محلول برای یه بطری یک و نیم لیتریه

یه قاشق چایی خوری زرد چوبه خالص بریزه تو اب جوشیده نیمه گرم و یه قاشق مربا خوری عسل مخلوط کنه تا سه روز صبح زود میل کن

اینا رو انجام بده بهم بیام بده شوهرتم قرص روی و ویتامین دی مصرف کنه