2777
2789
عنوان

موهام😭😭😭🖤

223 بازدید | 26 پست

سلام دوستان خوبین😭😭😭

راستش من با نامزدم آشنا شدنی موهام خیلی کوتاه بود

اون موقع تازه کوتاه کرده بودم یک سالی میشه.

گفته بود میخوام موهاتو بلند کنی بهت بیشتر میاد.

کلی به موهام رسیدم از اون موقع

امروز رفتم نوک زنی کنم ارایشگاه ته موهامو وزش بخوابه،چون گرد زده بودم سال پیش اونجوری گرد بلند شده بود

ارایشگر گفت صاف میزنم گفتم قدش کوتاه نشه اصلا فقط کمی اندازه نوک ناخن گفت باشه

زد دیدم وای کلی گوتاه شده موهام.

اومدم بهش گفتم کلی ناراحت شد😭😭😭😭😭

اصلا از من تو این سن بعیده از ی مو ناراحت شم ولی خیلی ناراحتم خیلی😭😭😭😭😭😭😭😭😭میگم کاش پام میشکست نمیرفتم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عقلم خوب چیزیه.

ادم برا مو میگه کاش پام میشکست؟

مو موعه دبگه باز درمیاد

چندسالته؟

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

کلا برعکس مو کوتاه میکنن حالا من رفتم گفتم میخام گردنم از پشت معلوم باشه بعد تا شونه کوتاه تر نکرد هر چی گفتم بابا کوتاه تر میخام میگفت نه خوبه😐

همه تلاشم رو برای شاد بودنم میکنم😄 شادی ام انتقام من از دنیاس😊

من چند سالی میشه واسه مو آرایشگاه نمیرم😁 ته موهامو خودم هر ماه پنج سانت ده سانت کوتاه میکنم

با کسی باشید که خودش بخواد مال شما باشه خودش بخواد فقط شما یه نفر تو زندگیش باشید خودش همه اضافه کارای دورشو حذف کنه...اینکه بخوای یه نفرو از چنگ این و اون در بیاری مفت نمی ارزه...😉خودتو پیدا کن گوربابای نیمه ی گمشده😎
عزیزم نزدیک عقدمه موهام کوتاه شد بد شد 

حیلی کوتاه کرد مگه؟؟هیچ مدلی نمیسه دراورد؟؟

اگه خیلی ضایست محبوری برا مراسمت کلاه گیس بزاری😖😖

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز