2789
عنوان

موهام😭😭😭🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 26 پست
😭😭همونحوری ک اون میخواست منم عشقم اونو میکشید

اخی عزیزم،منم موهامو کوتاه کردم خب چیزی نشد که،درضمن خیلی زود دوباره رشد میکنه،تا کجا کوتاه کرد مگه؟

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوست عزیز روزانه ۴ عدد سیستن ب۶ مصرف کنید ۲ عدد بعد صبحانه و دو عدد بعد از شام

همچنین روزانه یک عدد قرص هیر برست یا ویتامین فور هیر.

این مواد سرعت رشد موی شما را زیاد تر میکنند.

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...

منم موهام تا زير با سنم بود هميشه شوهرم ميگه عاشق موهاتم و هر كار بكنم نميفهمه فقط يه سانت كوتاه كنم غوغا ميكنه منم واسه بچه رفتم تا رو كمرم زدم دو سه روز پكر بود بعد خوب شد والا اختيار موهامم ندارم تازه رنگم نميزاره بكنم 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
این بلا سر منم اومده موهای نازنینمو که تا پایین کمرم بود کوتاه کوتاه  کرد از اون موقع دیگه موها ...

اره منم موهام تا کمرم بود هی همه گفتن میریزه برو کوتاه کن مام رفتیم پسرونه زدیم.دیگه موی سابق نشد با زور هرسال ۳_۵سانت فقط رشد میکنه ریزشش بدتر شده وموخوره که نداشت به لطف خدای منان موخورم گرفتم😤😤😤😭😭😭😭😭😭

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
🙄🙄🙄🙄

زن داداش منم رفتیم خواستگاری پسرونه زده بود تا عروسیش یه وجب شده بود تاره.. ولی براش مد مصنوعی کار کردن خیلی هم خوشگل شده بود.. نگران عقدت نباش.. کچل هم باشه مشتری براش مو میذارن .. ولی اگر برای دل خودت ناراحتی.. موهاتو دم اسبی نبند یا باز نذار بیشتر به چشمت بیاد.. با کیلیپس جمع کن تا کم کم بلند شه مثل قبل

اره منم موهام تا کمرم بود هی همه گفتن میریزه برو کوتاه کن مام رفتیم پسرونه زدیم.دیگه موی سابق نشد با ...

موخوره از بالا بودن سودای بدنت هست

اگر ریزش شدید داری آز کم کاری تیرویید و کم خونی بده..

مولتی ویتامین و زینک و.. بخور..

به ملاجت روغن طبع گرم بزن که اگر از سردی سرت ریزش گرفتی سردیش از بین بره..سردیجات رو با مصحلش بخور..

عوارض چی؟

این قرص سیستن ب۶ یک آمینو اسید هست که ساختار اصلی مو رو تشکیل میده و مشکلی نداره ۴ عدد روزانه خوردنش تا ۳ الی ۶ ماه و برای ریزش هم تجویز میشه

فقط حتما باید آب زیاد مصرف کنید باهاش

و اون دو تا قرص پایینی ویتامین های لازم برای مو هستند و مشکلی ندارند.

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...
موخوره از بالا بودن سودای بدنت هست اگر ریزش شدید داری آز کم کاری تیرویید و کم خونی بده.. مولتی ویت ...

میگم برا سودای بدنم چیکار کنم؟؟اصلا دست میزنم از ریشه میکنه.انقدر ضعیف سده.

بعدم یکم تپلیم بخوام مولتی اینا بخورم چاقتر میشم

روعن طبع گرم چیه؟؟میخوام برم روفن بنفشه بگیریم خوبه؟؟

سردیجات از کجا بدونم مصحلش چین؟؟

سودامو چیکار کنم؟؟نمیرم یوقت؟؟😟😟😟

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
میگم برا سودای بدنم چیکار کنم؟؟اصلا دست میزنم از ریشه میکنه.انقدر ضعیف سده. بعدم یکم تپلیم بخوام مو ...

برو پیش دکتر طب سنتی خودش راهنماییت میکنه.. احتمال داره چاقیت هم از سردی بدنت باشه..

یه سری چیزا سودا زاست.. مثل عدس و بامجون و.. تو گوگل سرچ کن دکتر طب سنتی هم بپرسی خودش بهت برگه میده چی بخوری چی نخوری.. ولی آز تیرویید هم بده.. کسی که کم کاری تیرویید داره هم موهاش میریزه هم چاق میشه..