2777
2789

سلام امسال سال چهارمی هست که ازدواج کردم شوهرم خیلی بچه دوست داره من افسردگی دارم و ترس از بچه واسه همین هنوز بچه دار نشدیم الان وقتی میبینم کوچکترا از من بچه دارن و مامان شدن از خودم بدم میاد شما چن سال بعد ازدواج بچه دار شدید ؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرتون غیر عادیه نه ؟؟ مال افسردگیم هست  یعنی شماها نمی ترسین

ببین منم اولش میترسیدم 

از اینکه از پسش برنمیامو یا از اینکه از پس مخارجش برنیایم اصلا از اینکه توو این کشور به دنیا بیارمش میترسیدم ولی فکر کردم با خودم و دیدم این همه ادم دارن همینجا بچه دار میشن بعدشم وقتی سنم بره بالا دیگه حوصله بچه ندارم. من خودم خیلی بچه دوس دارم 

خب چرا میترسی؟؟ 

شما بچه دارین ؟

ببین من ترسم جوریه که از گریه بچه میترسم مثلاً یکی که انگار بچه کوچک داشتن برام لذت بخش نیست همش استرس و ترس 

شمام این احساسم دارین یا فقط منم اینجوریم ؟

روان شناس که نه روانشناس خوب نیست  روان پزشک میرم الان بعد یک سال دارو خوردن خدارو شکر خیلی به ...

من شخصا یه دوره خیلی بد داشتم که پیش روانشناس رفتم چون به نظرم صحبت و اینجور چیزا بهتر از قرص (با اینکه خودم پزشکم😅) چون روانشناس باعث میشه خیلی عمیق مشکلت رو حل کنی و اگه نیاز به درمان به قرص هم بود می فرستد پیش روان پزشک... 

خب الحمدلله که بهتری ان شاءالله همیشه حال دلت خوب باشه که این مهمترین چیزه😊😊

لطفا اکانت پاک شود

[QUOTE=140539952]من شخصا یه دوره خیلی بد داشتم که پیش روانشناس رفتم چون به نظرم صحبت و اینجور چیزا بهتر از قرص (با ای ...[/QUOTE

ممنونم شماهم انشاالله همیشه سالم و شاد و سرافراز باشید.

ببخشید میتونم بپرسم مشکل تون چی بود ؟؟(اگه دوست نداشتید جواب نده )

[QUOTE=140539952]من شخصا یه دوره خیلی بد داشتم که پیش روانشناس رفتم چون به نظرم صحبت و اینجور چیزا ب ...

ممنون عزیزم😊😊...

نه میگم ... من یکی از به اصطلاح دوستای قدیمیم که خیلی هواش رو داشتم یه حرفایی پشت سرم به همه زده بود( توهین و تهمت و افشای راز و ...) اونم اول جوونی  و همزمان شده بود با فوت پدرم که خیلی بهشون وابسته بودم  کلا باعث شده بود حال بدم تشدید بشه و گوشه گیر بشم و سخت به آدم ها اعتماد کنم و چون من دختر قوی خانواده بودم تا قبلش جلو مامانم هیچی بروز نمی دادم چون داغدار بود و خواهر من تازه ازدواج کرده بود احساس تنهایی داشتم شدید😔😔.... شکر خدا یه دوست خوب داشتم و دارم که باعث شد حالم خوب بشه بردتم پیش روان شناس گفت با ماها نمی خوای حرف بزنی با روانشناس حرف بزن بعد هر روز میومد پیشم بود میبردتمن مسجد و پارک و کتابفروشیو سینما و مزار بابام و مزار شهدا کلا خدا مثل یه فرشته گذاشتتش سر راهم😊😊😊 شکر خدا از اون دوران تجربه های خیلی خوبی برام مونده ... ان شاءالله چند سال دیگه شما هم همین دید رو به این برهه از زندگیت داشته باشی😊😊😊

لطفا اکانت پاک شود

منم ۱۲ ساله ازدواج کردم ، هیچوقت تو زندگی حال حاضر زندی نکردم ، بچه ندارم یعنی خودم نخواستم چون هزار تا مشکل داریم ، تا زوده برو افسردگیتو درمان کن ، با طب اسلامی پیش برو ، من بچه دوست داشتم ولی شده حسرتم ... همه دوستام دو سه تا بچه دارن ...

واسه چی ؟؟؟مگه بچه بده ؟؟

نه بد نیست ولی به نظرمون نیازی نیست بچه دار شیم. به جز مسئله مالی، مسئولیت بزرگ کردن و تربیت یه انسان شریف خیلی بزرگه. به نظر ما لزومی نداره همه بچه بیارن، منظورم امثال خودمه که علاقه ندارن. من اصلا حوصله بچه ندارم، چه برسه به اینکه بخوام تربیتش کنم. علاوه براینکه بچه جز سختی هیچی نداره برای یکی مثل من که خیلی علاقه نداره😑

روح من دیوانه ی پرواز بود... (فریدون مشیری)