2777
2789
عنوان

دیونم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 24 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینا ادم نمیشن ی مشت بیتربیت پر رو ینی همه چی میگن بعد تا جوابشونو میدی هزار انگ بهت میزنن سه روز پیش مانتویه محبوبمو پاره کرد چون میدونست دوسش دارم😢😢😢😢😢دوتا از لاکامو شکست بعدم عطرمو برداشت و رفت الانم قایمش کرده از لج من میزنه جلو کولر ک بوش بیاد اینو من چیکارش کنم خیلی حالم بده😢😢😢😢😢😢😢😢😢

ان شاالله ک نصیبت میشه😂

انشاااااالله 😍🥰

البته یکی دوست دارم که خبر نداره.... دعا کنید اگه به صلاحه اون قسمتم بشه🥺😍

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
وای مال تو ک نوبره

اره همش لج میکنه باهام کل زندگیم شده بحث و کل کل افسرده شدم بخدا میدونمم اگه به خانوادم بگم بهم میگن اینا ک مشکل نیست ولی نمیدونن همین چیزا داره منو نابود میکنه

خب تو لج نکن هرکاری میکنه بخند حرص نخور

نمیشه خیلی خودخواه و مغروره هیچ جا نمیبره منو تازه بعضی وقتا ی جایی دعوت میشیم اگه پسردار باشن نمیبرم و من از خجالت اب میشم وقتی تلفنی دعوتی رو رد میکنه جز خونه پدریم هیچ جا نمیبرم برا خریدم بعضی وقتا میریم اینقد گیر ب لباس و ارایش و چادر پوشیدن میده ک بیزارم میکنه از بیرون رفتن بااینکه خانوادش خیلی لباس و ارایششون ازاده و و هیچ محدودیتی ندارن خودشم ب روز ترین لباسا رو میپوشه اما ب من گیر میده نمیدونم چرا خیلی عصبی شدم شبا تا قرص نخورم خوابم نمیبره