2777
2789
عنوان

زن داداش

190 بازدید | 16 پست

برادرم و خانومش دوران عقد رو میگذرونن

خونه ی مادر پدر عروسمون شهر دیگه ایه که حدود یک ساعت با شهر ما فاصله داره 

مامانم اینا یه خونه ی اجاره ای دارن طبقه ی سوم تو یه مجتمع که خیلی نظارت رو واحدهاشون دقیقه و گیر میدن ، تازه یک هفته ست اثاث کشی کردن 

امروز صبح زن داداشم به مامانم گفته من واسه تولد شوهرم میخواستم دوستاشو دعوت کنم کافه ، و سورپرایزش کنم. ولی حالا نظرم عوض شده دعوتشون میکنم همین جا، خونه ی شما . 

مامانمم با خوشرویی بهش گفته عزیزم اینجا ما مستاجریم، به صاحبخونه هم گفتیم سه نفریم 

حالا تو عضو خانوادمونی میای و دخترم (من) که هفته ای یکبار با بچه هام میام. ولی مهمونی اینطوری که دختر پسر باشن و جشن باشه رو درست نیست اینجا گرفت 

زن داداشمم قهر کرده رفته تو اتاق در و بسته 

مامانم رفته نون خریده اومده صداش زده بیا صبحانه بخوریم، گفته من نون خشک خوردم سیرم  

خلاصه قهر کرده

ما که ازش ناراحتی ای نداریم، خیلی هم دوسش داریم

به نظر شما حرف مامان من اشتباه بوده یا توقع زن داداشم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

زن داداشت خیلی پررویه یا خیلی بچه ست . اپارتمان نشینی اداب داره! بگو مهمونی بی صدا میتونی بدی ولی جشن نه! درضمن وقتی توخونه شمادعوت کنه و شما پذیرایی کنی مهمونی شماست نه ایشون

کار زن داداشتون زشته اولا الان بیماری هس دور همی اونم ب یکی بگی بزار ما بیایم خونه شما جم شیم خوب نیست دوما خونه خودش ک نیس وقتی ک مادر شوهرش نمیخاد تو خونش مهمونی باشه مگه اجباره بره ی جا دیگه قهر نداره