2777
2789
عنوان

کیا مثل منن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 73 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اینکار فقط خودت عذاب میبینی و عمرت بیهوده هدر میده و اونوقت آینده ها پشیمون میشی ک چرا از زندگیم ...

همه اینهایی که گفتی خیلی بیشترو میدونم دوستم ولی تو عمل ناتوانم نمیتونم اتفاقا این مسایل تو جهان بینیم جایی نداره ولی نمیتونم در عمل انجامش بدم

یعنی ت  عروسیت از مال من بدتر بود

نمیدونم شاید ولی خانواده داماد مثل مهمون اومدن رفتن حتی حنا بندون خودم داده بودم تزیین شده بود یا خیلی چیزای دیگه من اونا رو  فقط شب عروسی دیدم بعد چند ماه

نمیدونم شاید ولی خانواده داماد مثل مهمون اومدن رفتن حتی حنا بندون خودم داده بودم تزیین شده بود یا خی ...

گلم منم با پول خودم تمام تزیینات عروسی رو انجام دادم 

و من برای زندگی تو را بهانه میکنم .....😍😍😍💓💓🙌🙌
گلم منم با پول خودم تمام تزیینات عروسی رو انجام دادم 

دقیقا مثل من میگم من اونارو شب عروسی دیدم مثل مهمون بعد عروسی خیلی مشکلات داشتم و ورشکستگی و ... الان طاقت خوشی دیگرانو ندارم دارم واقعا عذاب میکشم

همه اینهایی که گفتی خیلی بیشترو میدونم دوستم ولی تو عمل ناتوانم نمیتونم اتفاقا این مسایل تو جهان بین ...

ب این فکر کن ک می تونست بدتر از این باشه

فکر کن می تونستی یه عروسی خفن و باحال بگیری اما زیر یه سال شوهرت ولت کنه بره

یا ب این فکر کن تو هم می تونستی جز دخترایی باشی ک عشق عروسی و این فانتزی ها رو دارن اما سن شون گذشته و دوس داشتن اما نتونستن عروسی کنن و لباس عروس بپوشن و تا آخر عمر حسرت عروسی ب دل دارن

وقتی ب چیزای بدتر فکر کنی، واسه همینی ک روزی و قسمت ات بوده خدا رو شکر می کنی و می پذیری

بعدشم... هیچ وقت، هیچ وقت مقایسه نکن

اساسا مقایسه اشتباهه، ته هم نداره

چون هیچ چیز تو این دنیا برابر نیس

از پا درت میاره...

همه اینهایی که گفتی خیلی بیشترو میدونم دوستم ولی تو عمل ناتوانم نمیتونم اتفاقا این مسایل تو جهان بین ...

عمل کردنشون فقط ب نفع خودته

و اگه عمل نکنی و مدام ناراحت باشی خودت ضرر میکنی و تنها کسانی سود میکنن ک دوس دارن ناراحتی تو رو ببینن

خودتو سرگرم کن تو خونه.اگه بچه داری با بچت.برای شوهرت ایده های عاشقونه انجام بده.کتاب بخون.کیک شیرینی درست کن و آشپزی های متنوع داشته باش.سعی کن کارایی انجام بدی ک فکرتو مشغول کنه و لذت ببری

تعریف کن دوست داشتی

مادرشوهرم عروسی رو بهم زد حنابندون هم. اینقدر استرس داشتم کلا همش بالا میاوردم.... کلا ناراحتم نگرانم عروسی هم همش دعوا. به خانوادم فحش میداد اما مادرم بخاطر یدونه دخترش سکوت کرد. شام رو آخری جمع کرد برد اصلا یه وضع اسف باری..... من سه ساله افسردگی دارم بچه ها

ب این فکر کن ک می تونست بدتر از این باشه فکر کن می تونستی یه عروسی خفن و باحال بگیری اما زیر یه سال ...

اگه منو میشناختی میدیدی خیلی از دوستان برای سبک شدن و گرفتن مشاوره میان پیش من و من بهترین راهکارهارو میدم بهشون شاید یکی مثل خودم میومد این حرفای خودمو به خودم میگفت مثل شما اینارو بهش میگفتم ولی مشکل اینه من نمیتونم تو عمل انجامش بدم من واقعا طاقت زندگی مرفه و خوشی دیگرانو ندارم بهم میریزم حس بد بهم دست میده حسی که تو کلام نمیگنجه

مادرشوهرم عروسی رو بهم زد حنابندون هم. اینقدر استرس داشتم کلا همش بالا میاوردم.... کلا ناراحتم نگران ...

منم چندساله افسردگی دارم مشکل مادر شوهرت باهات چی بود؟

اگه منو میشناختی میدیدی خیلی از دوستان برای سبک شدن و گرفتن مشاوره میان پیش من و من بهترین راهکارهار ...

دقیقا منم. همیشه مشاور دوستا و اطرافیانم بودم بهترین همراه که میشه خیلی چیز ازش یاد گرفت