2777
2789
عنوان

کیا مثل منن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 73 پست
ممنونم دوست خوبم اتفاق منم سعی میکنم به دل بستن به اسمون از زمین دل بکنم ولی گاهی این اتش زیر خاکستر ...

خواهش میکنم 

اما شما حق داری .انسان باید به یک منبع آسمونی وصل باشه تا مرتب روحش رو تغذیه کنه ،وگر نه زورش نمیرسه ،و بالاخره مغلوب این افکار میشه.

دوست عزیز ،یک پیشنهاد ویژه برات دارم. 

اگه دوست داری، کانال استاد شجاعی عضو شو و موضوعات مختلفشون رو ،گوش بده.

حد اقل روزی ،یک صوت ده دقیقه ایش رو.

این همون منبع تغذیه ای هست ،که من هرروز خودم رو باهاش ،به روز رسانی میکنم.

عالییییییییییییه.

امیدوارم روزیت بشه. 

آدرس کانالشون تو امضام هست 

تو پیام رسان ایتا هم کانال دارند 

یا علی 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خوبیهایی که برات میکنه بگو

میرم خونش بهترین چیزارو جلوم میذاره بهم میوه و مرغ واینا میده مریض باشم پیگیرم میشه و.... همه اینا بخاطر احترامی که گذاشتم و قطع رابطه نکردم وگرنه اوضاع زندگیم بدتر میشد

میرم خونش بهترین چیزارو جلوم میذاره بهم میوه و مرغ واینا میده مریض باشم پیگیرم میشه و.... همه اینا ب ...

خواهر شوهر داری؟ رابطه شوهرت با مادرش چطوریه صمیمیه؟

ممنونم عزیزم شما خانم الوندی رو میشناسین؟

خواهش میکنم.

نه نمیشناسم

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
ببین وحشتناکه حتی برای دامادهاش. حتی برای خواهراش برادرش همسایش همه

یعنی خواهراشو بیشتر از برادرش دوست داره ؟ من مادر شوهرم برادر نداره چندتا خواهرن بخاطر این دختر دوسته 

یعنی خواهراشو بیشتر از برادرش دوست داره ؟ من مادر شوهرم برادر نداره چندتا خواهرن بخاطر این دختر دوست ...

نه جز شوهر و بچه هاش هییییچکس رو دوست نداره فاتحه برای کسی نمیخونه