2821
2789
عنوان

درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 35 پست
خنگ🙄 ببخشید رک گفتما😊 دیوانه ای شوهر چیه عشق جیه امید پدرتو نا امید نکن  بخدا اگه بدونی ز ...

اخه بعضيا ازدواج كردن خيلي خوشبختن دختره نه قيافه داره نه ثروت يه پسر خوبي گيرش مياد پسره هم پولداره هم خوشتيپ منم عاشق يكي شدم اونم اصلا من و نميشناسه😢😢😢😢😢😢تك فرزندم تو بهترين دبيرستان گيلان يعني پروفسور رضا درس خوندم پدرم دبير ها رو همه رو خصوصي برام مياورد خونه .امسال خسته شدم وسط راه كنكور و ول كردم.دوست دارم دندون پزشك بشم همه بهم ميگن ميتونه چون ميگن همه چي برات فراهمه فقط بايد اراده كني

خواهر جدي ميگي ؟من تك فرزندم همه امكانات برام فراهمه به نظرت بشينم براي كنكور بخونم دندون قبول شم.اخ ...

اره پس چی که جدی میگم

تو اگه موفق باشی پیشنهادای بهتر و ادمای موفق تری میاد سمتت

رفیقم بود 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اخه بعضيا ازدواج كردن خيلي خوشبختن دختره نه قيافه داره نه ثروت يه پسر خوبي گيرش مياد پسره هم پولداره ...

اشتباه نکن ببین تو اگه پیشرفت زیادی کنی تحت هر شرلیطی انتخابای زیادی داری اونکه میگی طرف شانس داره شانس

حیف نیست خودتو درگیر زندگیو شوهر کنی

وقتی میتونی یه دکتر بشی چرا که نه

رفیقم بود 
اشتباه نکن ببین تو اگه پیشرفت زیادی کنی تحت هر شرلیطی انتخابای زیادی داری اونکه میگی طرف شانس داره ش ...

یعنی هلاااااک این پستت شدم.ایول داری.

جدیدا همه دوستا فکر میکنن میتونن نارو بزنن،نمیدونن که انقدر از بقیه خوردیم دیگه حواسمون جمع شده.
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز