2777
عنوان

موضوع حیاتی 😑😂

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 27 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

فکر کردم راجب اخراج شدن حیاتی اخبارگو از صدا و سیما میخوای حرف بزنی😀😀

کاربر ۹۳ هستم به علت خرید گوشی جدید و فراموشی کلمه عبوربا کاربری جدید اومدم گفتم ی وقت زشت نباشه از قدیمی بودنم نگم😀  اگه کسی میدونه چجوری میشه کاربریمو برگردونم که خیلی دوسشم دارم راهنمایی کنه اینم بگم اون شماره ای که باهاش کاربری رو ساخته بودم رو هم یادم نیست😐😒 چون بعدش خطمو عوض کردم هرکاری میکنم شماره نصفه یادم میاد😐 دیگه همین دیگه😍

سنگ مفت گنجشکم مفت شاید دوست شدی باهاش امتحان کن  هرچند دلتم همینو میخواست

انسان خوبی باش ولی وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂ الهی یهویی همونی ک دلتون❤میخواد بشه                                اگه ی وقت حرفی چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم بدونید بی منظور بوده و بادلای مهربونتون ببخشیدم🤦‍♂️🌹🙏
امتحان مجازی چه جوریه؟! چه طوری تقلب میکنین؟! 

همه سوالا مثه همه دیگه

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️
سنگ مفت گنجشکم مفت شاید دوست شدی باهاش امتحان کن  هرچند دلتم همینو میخواست

نامزد دارم 😕

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️
نامزد دارم 😕

خوب پس اصلا ب هیچ عنوان نرو ک نامزدتم بفهمه ناراحت میشه

انسان خوبی باش ولی وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂ الهی یهویی همونی ک دلتون❤میخواد بشه                                اگه ی وقت حرفی چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم بدونید بی منظور بوده و بادلای مهربونتون ببخشیدم🤦‍♂️🌹🙏

منم یبار به پسرا کلاس که خوب بودیم با هم گفتم به دوستش که تو امتحان پیشم مینشست بگه برسونه بدبخت سرامتحان انقدر بزرگ میندشت 

خدا خیرسش یده

من دعا کردم به حقش که الان دکترا مستقیم رفته کانادا دیگه😎

منتظرم...منتظر شنیدن کلمه مامان از زبون یه فسقلی😍من قراره مهربون ترین مامان دنیا بشم پس زودتر بیا جوجه 😉 واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست😢

تقلب که خوب نیست ولی حالل لااقل می خوای تقلب کنی جزوتو باز کن از تو اون پبدا کن دبگه

اگرم محاسباتیه که ماشیت حساب بزار کنار دستت

چرا منت یکی دبگه رو بکشی

البته بازم می گم تقلب خوب نیست😐

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!