2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گلم خدا با هیچکسی لج نیست و هممونو دوست داره اما بعضی وقتها میبینی که اگه اون اتفاق نیفتاد یا نشد به ...

اخع تا کی با رؤیا؟؟

چرآ این رؤیا نباید ی روز تبدیل ب وآقعیت بشع؟؟ 

تا کی بغضآی تو گلومونو دلآی گرفتمونو بآ خوآب از یاد ببریم؟؟ ک باز فردا صبح همین ک چشماتو باز کردی، دوبارع روز از نو و روزی از نو.......😞😞😭😭😭😭😭

ݕِہ خَݩڋِ ـہ هآݥ ݩِڴآـہ ݩَڪُݩ🙄                                     ڔَڋ ڱُݦ ڪُݩيِہ😒🖤
تا کی باید صبر کرد؟؟؟؟  چقدر دیگه باید زجر کشید و زجه زد؟؟؟؟

نمیدونم 

فقط خدا میدونه 😔😔😔😔😔 

ان شاالله بزپدی خدا حاجتتون روا کنه و دامنتون سبز شه عزیزم 

من ۵ ساله منتظرم شما چی؟ 

نمیدونم  فقط خدا میدونه 😔😔😔😔😔  ان شاالله بزپدی خدا حاجتتون روا کنه و دامنتون سبز شه ...

از کجا فهمیدی مشکلم بچس؟ 

من 6نیم ساله 

و همسرم دیگه هیچی اسپرم نداره 

اخع تا کی با رؤیا؟؟ چرآ این رؤیا نباید ی روز تبدیل ب وآقعیت بشع؟؟  تا کی بغضآی تو گلومونو دلآ ...

عزیزم منمنسنی نیستم که بی درد اما بلاخره یه روز فرا میرسه مهم اینه خودت رویاهاتو دنبال کنی اونوقت میبینی به هم اونایی که میخواستی رسیدی

کسی رو قضاوت نکن...اون فقط گناهاش با گناهای تو فرق داره💜👑
عزیزم منمنسنی نیستم که بی درد اما بلاخره یه روز فرا میرسه مهم اینه خودت رویاهاتو دنبال کنی اونوقت می ...

منظورم چیزای دیگع بود، بیخیال!

ݕِہ خَݩڋِ ـہ هآݥ ݩِڴآـہ ݩَڪُݩ🙄                                     ڔَڋ ڱُݦ ڪُݩيِہ😒🖤
از کجا فهمیدی مشکلم بچس؟  من 6نیم ساله  و همسرم دیگه هیچی اسپرم نداره

عزیزم 

نمیدونم فک کردم خودتون گفتین  

اصلا انقد شبیه خودم بودین شاید .... 

منم همسرم مشکل داره 

نگران نباشین خدا بزرگه 

ای یو ای و ای وی اف و .... چی؟ انجام دادین ؟

عزیزم  نمیدونم فک کردم خودتون گفتین   اصلا انقد شبیه خودم بودین شاید ....  منم همس ...

بله منفی شد

میگم ک همسرم هیچی نداره 😞

فردا هم عکس رنگی دارم

ولی اینا برام مهم نیست 

دل واموندم گرفته عجیب 

بنظرم فقط اونیکه کلللی انتظار کشیده و حرف شنیده میتونه تلخی این درد و درک کنه 😔 

من که فقط برای خودم دعا نمیکنم 

همیشه میگم خدایا  درد بی اولادی رو از بین ادما ریشه کَن کن ... و دیگه تو دنیا هیچ زن و شوهری نباشن که حسرت اولاد و داشته باشن ... خیلی سخته 😔خیلی خیلی 

بنظرم فقط اونیکه کلللی انتظار کشیده و حرف شنیده میتونه تلخی این درد و درک کنه 😔  من که ف ...

الان من تو اتاق خواب دارم گریه میکنم همسرم تو پزیرایی 

هیچکدوم دوست نداریم این سکوت رو بشکنیم