2777
2789
عنوان

💕رشته پزشکی💕

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 93 پست
اتفاقا همه چیت مال خودته. هر وقت بخوای میری مطب. هر وقت نخوای نمیری. سفر خارح. ماشین گرون و ....&nbs ...

اول بیا پزشکی بخون بعد بگو همه چی ماله خودته 🤔

وقتی میگم ملت فقط خوشگلیای پزشکی رو میبینن همینه

من الان ۱۸ سالمه ۱۴ سال دیگ بخونم چندساله کیشم؟ و راسنی ۷ سال عمومی بعدش چی؟

بعدش دو سال میری طرح بعدش دوباره کنکور میدی میری تخصص میخونی دوباره دانشجو میشی 

اگرم در نگشایی...ز ره بام در آیم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما پشیمونی؟ هزینه هزیاده؟مهزینهم 

من اصلا پشیمون نیستم من عاشق کارمم با همه ی سختیاش 

من دولتی میخونم هزینه م فقط خرجیه ک خودم دارم ولی آزاد اینا چرا خرجشوم زیاده

بعدش دو سال میری طرح بعدش دوباره کنکور میدی میری تخصص میخونی دوباره دانشجو میشی 

هان

هفت سال دانشجویی و بدبختی

طرح یعنی چی

راسته ک میگن دفاعییه هم هس

کنکور برا چی

دوباره دانشجو؟

دلداده علی اکبرم 💖. شیدای ابوالفضلم💟.مجنون حسینم❤.کنیز زینبم💞      الحمدالله.🤗.      میشه برای حاجت روایی شدنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستی . مرسی😍
ببخشید ی سوال در طول تحصیل روزانه میانگین چند ساعت مطالعه دارین؟ اینکه میگن دانشجوهاش اصلا وقت ازاد ...

بله صب زود میری بیمارستان تا ظهر اگه کشیک نباشی بعدش جنازه ت میاد خونه ناهار بخوری ی ساعت بخابی یا دوباره باید بری کارای بخشتو بکنی یا درس بخونی برا مورنینگ فرداش یا امتحان پایان بخشش

من اصلا پشیمون نیستم من عاشق کارمم با همه ی سختیاش  من دولتی میخونم هزینه م فقط خرجیه ک خودم د ...

کجایی هستی

رتبه چند رفتی دولتی؟

دلداده علی اکبرم 💖. شیدای ابوالفضلم💟.مجنون حسینم❤.کنیز زینبم💞      الحمدالله.🤗.      میشه برای حاجت روایی شدنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستی . مرسی😍
هان هفت سال دانشجویی و بدبختی طرح یعنی چی راسته ک میگن دفاعییه هم هس کنکور برا چی دوباره دانشجو ...

طرح یعنی اینکه میفرستنت یه جایی بری کار کنی کار یاد بگیری

اره دیگ همه پایان نامه ها دفاع دارن 

برا تخصص امتحان دستیاری میدی دوباره از اول دانشجویی ۴سال ۶ سال بسته به رشته ت اون موقع با حقوق کمتر از کاروزر کشیک های ۴۸ ساعته ممکنه وایسی 

طرح یعنی اینکه میفرستنت یه جایی بری کار کنی کار یاد بگیری اره دیگ همه پایان نامه ها دفاع دارن  ...

فک کنم ب جای دکتر شدن جنازع بشم من

مثلا مناق محروم؟

جمعا چندسال میشه

اتفاقا همه چیت مال خودته. هر وقت بخوای میری مطب. هر وقت نخوای نمیری. سفر خارح. ماشین گرون و ....&nbs ...

باشه از اول شروع میکنم

کنکورش که از دهم توی دبیرستان دیگه تفریح واست معنایی نداره زندگیت باید درس باشه استراحتت درحد یه دستشویی رفتن باشه موقع حموم کتابات پلاستیک بگیری که اونجا هم درس بخونی

بعدش که قبول میشی ترم ۱ تا ۵ علوم پایه ای که میدونی هیچیش ربط آنچنان به پزشکی نداره و همش خر حماای آناتومی که روزی اندازه موهای سرت اصطلاح مسخره و عین هم یادت میدم بیوشیمی که نه به درد دنیات میخوره نه آخرتت ولی انتظار دارن بدونی کدوم آنزیم گلایکولیز آلوستریکه و ....هر روزش آرزوی مرگ میکنی استرسش بهت تلقین میکنه که خودکشی کنی

بعدش هم بدون هیچ فرجه خاصی میخوان کل ۵ ترم رو کنکور بدی و تا قبول نشی وارد فیزیوپات نمیشی

وارد فیزیوپات میشی مقطعی که روزی ۲۰۰۰ صفحه جزوه رو باید با استادای عقده ای بخونی

وارد اتیودنتی میشی تو سری خور اینترن و رزیدنت و سر و کله زدن با مریضی که هیچ سوادی نداره و باید با اعتقادات خرافاتیش مبارزه کنی

وارد اینترنی میشی کابوس هر دانشجوی پزشکی آنکال هستی کشیک ۲۴ ساعته انقدر کارای مریضا روی ریخته یادت میره نهارت نخوردی و ساعت ۱۲ شبه وقتی هم کشیک نیستی هر لحظه باید گوشیت روشن باشه مبادا از بیمارستان زنگت بزنن حتی ۳ شب!!!! یعنی دربست در اختیار مریض و بیمارسنان حتی جرئت نداری شب بخوابی (اونوقت بگید در اختیار خودشه) 

آخر اینهمه بدو بدو و پیری ۷ سال عمومی تموم میشه میبینی دوستات همه به تفریحشون رسیدن به پول رسیدن ازدواج کردن بچه دار شدن و تو هنوز تازه اول راهی

ادامه دارد ....

کی گفته هر وقت بخای میری هر وقت بخای میای ؟؟

به خدا قسم صبحا که من میرم بیمارستان یکی من تو خیابونم یکی کارگرای شهرداری...

اصلا اون تصویری که مردم از زندگی راحت پزشکا دارن اونجوری نیست

فک کنم ب جای دکتر شدن جنازع بشم من مثلا مناق محروم؟ جمعا چندسال میشه

نه چرا ؟؟این همه ادم خوندن دکتر شدن تو چرا نتونی 

بستگی داره کجا جا باشه کجا رو تو انتخاب کنی طرح شرایطش هر سال فرق میکنه 

یه ۱۵ سال اینا طول میکشه دیگ 

کی گفته هر وقت بخای میری هر وقت بخای میای ؟؟ به خدا قسم صبحا که من میرم بیمارستان یکی من تو خیابونم ...

من یادمه رفته بودم وایه عمل دماغم

دکتر اتاق عمل بود به منشی گفتم پس من میرم گفت نه کجا دکتر بعد عملش میاد!!! فکر کن بعد از عمل خورد و خسته دوباره بری سر کار

من یادمه رفته بودم وایه عمل دماغم دکتر اتاق عمل بود به منشی گفتم پس من میرم گفت نه کجا دکتر بعد عمل ...

آره بابا 

اسم پزشکی نقل و نباته نمیدونن استخونامون خورد و خمیر میشه تا پزشک میشیم