2777
2789
عنوان

💕رشته پزشکی💕

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 93 پست
خیلی سختی داره دیگ هیچ چیت مال خودت نیس  دقیق تر بشین فکر کن بعد بیا

چرا هیچ چیم مالم نی؟

دلداده علی اکبرم 💖. شیدای ابوالفضلم💟.مجنون حسینم❤.کنیز زینبم💞      الحمدالله.🤗.      میشه برای حاجت روایی شدنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستی . مرسی😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حداقل سی داره

من الان ۱۸ سالمه ۱۴ سال دیگ بخونم چندساله کیشم؟

و راسنی ۷ سال عمومی بعدش چی؟

دلداده علی اکبرم 💖. شیدای ابوالفضلم💟.مجنون حسینم❤.کنیز زینبم💞      الحمدالله.🤗.      میشه برای حاجت روایی شدنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستی . مرسی😍
اتفاقا همه چیت مال خودته. هر وقت بخوای میری مطب. هر وقت نخوای نمیری. سفر خارح. ماشین گرون و ....&nbs ...

شوخی میکنی؟؟؟

یه دوست دارم که پزشکی میخونه.

هفت سال که عمومیشونه گویا. واحداشون خیلی زیاده، یه چیزی حدود دوبرابر کل واحدای رشته‌های دیگه توی دوره لیسانس. برای یه درس که کمتر از ۱ واحده (مثلا ۰.۷ واحد) کلی جزوه باید بخونن ۲۰۰ صفحه مثلا. عملی هم دارن از همون ترم‌های اول تقریبا. تشریح دارن که دوست من عشق پزشکی نیست اما میگفت اینطوری نیست که بری بالای سر جسد مثلا بترسی. فکر میکنی یه ماکت یا همچین چیزی رو گذاشتن جلوت. درس‌ها خیلی سنگینن و مثلا دوست من که خوابگاهیه میگه یه وقتایی اینقدر سنگینه کارا که یه هفته میشه نمیرسن اتاقو مرتب کنن.😂 حضور ذهن داشتن خیلی مهمه برای درس‌ها و امتحان‌هاشون. از نظر کاری هم گاهی نیازه توانایی جسمانیت خوب باشه و تحملت، اگه علاقه داشته باشی لذت میبری. این‌ها رو من از دوستم شنیدم امیدوارم کمکت کنه.

Wer wartet mit Besonnenheit, Der wird belohnt zur rechten Zeit

یه دوست دارم که پزشکی میخونه. هفت سال که عمومیشونه گویا. واحداشون خیلی زیاده، یه چیزی حدود دوبرابر ...

مرسی

میشه ب دوستت بگی بیشتررر بگه بران☺

وقتت ،جونت،جوونیت ،خابت ،استراحتت،سلامتیت...هیچ چیت دیگ اختیارش دست خودت نمیشه 

😞

یه دوست دارم که پزشکی میخونه. هفت سال که عمومیشونه گویا. واحداشون خیلی زیاده، یه چیزی حدود دوبرابر ...

فقط عشقه ک آدم رو نگه میداره 

اینایی ک گفتی مال یه دیقه شه 

اگرم در نگشایی...ز ره بام در آیم...
وقتت ،جونت،جوونیت ،خابت ،استراحتت،سلامتیت...هیچ چیت دیگ اختیارش دست خودت نمیشه 

شما پشیمونی؟

هزینه هزیاده؟مهزینهم