2777
2789
عنوان

خواب خوب من😍

267 بازدید | 21 پست

خیلی ذوق زده شدم از دیدنش،کاری هم با تعبیر داشتن یا نداشتنش ندارم،فقط خواستم حس خوبمو با شما ب اشتراک بذارم

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا باز نگشتی دیگر   

خواب دیدم تنهایی تو حرم امام رضام با خیال راحت دارم زبارت میکنم و صلوات میفرستم،بعد دیدم داخل ضریح بازه و ی سبد ک توش سه تا سیب بود و میوه های دیگه ک یادم نمیاد جی بودن،رفتم داخل و ی سیب برداشتم گفتم ب نیت سلامتی پسرم،ی سیب دیگه هم برداشتم و سلامتی یکی دیگه از عزیزانمو خواستم،بعدش بیدار شدم ولی خیییلی حس خوبی داشتم😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواب دیدم تنهایی تو حرم امام رضام با خیال راحت دارم زبارت میکنم و صلوات میفرستم،بعد دیدم داخل ضریح ب ...

چقد عالی به به😍❤

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
بیشتر ببینید
وای منم همین خواب رو دیدم دیشب که حرم امام رضام قشنگ ضریحش رو زیارت کردم

منم خیلی خواب مشهد رفتن میبینم،عشقمه امام رضا😍😍😍😍

به به عزيزم تعبيرش اظهر من الشمس هست انشالله هر دو عزيزتون شفا پيدا مي كنن و حاجت روا ميشيد. 🙏🏻🌸

زنده باشی خدا عزبزانتو برات حفظ کنه ان شاءالله

دیگه گفتم😳

عزیزم یکی از برترین اساتید متافیزیک اسلامی دکتر گیلکی هستن میگن مخصوصا خواب های ائمه و خواب های مذهبی رو به هیچ وجه تعریف نکنین چون انرژی معنویتون کم میشه 

I'm sorry, please forgive me, thank you, i love you 🙏🏻♥️
عزیزم یکی از برترین اساتید متافیزیک اسلامی دکتر گیلکی هستن میگن مخصوصا خواب های ائمه و خواب های مذهب ...

مرسی ک گفتی،دیگه نمیگم،خیلی ذوق زده شدم اخه