2821
2789
عنوان

باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 72 پست
وای من بدلم افتاده نینیم دختره ،🥰

ایشالا 🙏 دختر خیلی خوبه خییییییییلی یعنی میمیرم واسه دلبریاش😍😍😍😍

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
اره عزيزم دكترم گفت ، گفت بعضيا از همون هفته اول ميفهمن ، بعضيا ٥ هفته باردارن نميدونن 

آره خواهر منم دقیقا ۱ هفته بعد از رابطه بی بی زد مثبت شد 

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره شیرینه ،خدا حفظش کنه عزیزم 

فدات گلم😘

اره عزيزم دكترم گفت ، گفت بعضيا از همون هفته اول ميفهمن ، بعضيا ٥ هفته باردارن نميدونن

پس ان شاء الله بارداری گلم

فقط امیدوارم حالت تهوع و ....نداشته باشی که واقعا بده از هفته ۸ به بعد شروع میشه

و بعضی متاسفانه تا ماه آخر حالت تهوع دارن

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️

آره من از همون اول فهمیدم ،ی چیزی بصورت نبض وار توی سمت چپم انگار تکون خورد بعدم درد پری اومد و لک ،گفتم پری شدم ک نشدم شکر خدا 

آره من از همون اول فهمیدم ،ی چیزی بصورت نبض وار توی سمت چپم انگار تکون خورد بعدم درد پری اومد و لک ، ...

منم اینطوری بودما از دکتر پرسیدم گفت اون لک واسه لانه گزینی تخمک بوده 

وای خدایا ،بعضیا میگن زودتر میشه ،من تاحالا نشدم میترسم ک نکنه بعد ۸هفته بالا بیارم 

نترس گلم همه ندارن 

ان شاء الله بارداری خوبی داشته باشی

منم اینطوری بودما از دکتر پرسیدم گفت اون لک واسه لانه گزینی تخمک بوده 

وای خدا چقدر شبیه هم ،اره منم متوجه شدم تخمک اومد تو رحمم ،حدس زدم ولی گفتم توهمه ،اخه من دوسال منتظر بودم ،شماذلکه بینیم میشدید بعد اون ؟؟؟

ینی من بالا اوردنی ببخشید در حد مرگ میرم و مریض میشم ،بدنم خیلی ضعیفه ،خدا رحمش بیاد ،مرسی گلم انشاا ...

آخی عزیزم

اگر خدایی نکرده حالت تهوع داشتی

حتماا نون خشک بخور یا بیسکویت اصلااااااا گرسنه نمون و تو همون رخت خواب نون و بیسکویت بخور حالت بهتر شد یه خرما بخور ماست و دوغ و....نخور که حال آدم بدتر میشه

و بگو همسرت کمرت رو ماساژ بده

ولی ان شاء الله که اصلا به اینجاها نمیرسه🥰

وای خدا چقدر شبیه هم ،اره منم متوجه شدم تخمک اومد تو رحمم ،حدس زدم ولی گفتم توهمه ،اخه من دوسال منتظ ...

چی میشدم؟ متوجه نشدم ولی آره منم ۱ سال بود اقدام کرده بودم نمیشد همسرم واریکوسل داشت

آخی عزیزم اگر خدایی نکرده حالت تهوع داشتی حتماا نون خشک بخور یا بیسکویت اصلااااااا گرسنه نمون و تو ...

مرسی گلم,شهر غریبم کسی نیست پیشم باشه یا پیشم بمونه،شوهرمم صبح میره شب میاد ،خیلی دلم برای خودم میسوزه بعضی وقتا ،هی دعا میکنم ک هیچیم نشه چون کسی نیست واقعا بیاد پیشم یا کارامو بکنه