2821
2789
عنوان

باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 72 پست
لکه بینی می شدید بعدش

نه دیگه ۲ روز لک بینی داشتم تموم شد

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مرسی گلم,شهر غریبم کسی نیست پیشم باشه یا پیشم بمونه،شوهرمم صبح میره شب میاد ،خیلی دلم برای خودم میسو ...

آخی عزیزم اولا خدا هست همیشه کنارت دوم نی نی خشگل

اصلاااا نگران نباش فقط گرسنه نمون به هیچ وجه

نون و بیسکویت هم فراموش نشه وخرما

نگرانم نباش همه حالت تهوع ندارن

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️
بغیر لانه گزینی لکه بینی داشتید ؟؟؟

نه عزیزم من پریودام منظم بود ۲۸ روزه ولی ماه اول بارداری ۲۳ روزه به مدت ۲ روز لک بینی داشتم که فکر کردم پریودیم به هم ریخته🤦‍♀️😂 که ماه بعد وقتی پریود نشدم رفتم دکتر گفت بارداری اونم لک بینی لانه گزینی بوده

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
وای خدا چقدر شبیه هم ،اره منم متوجه شدم تخمک اومد تو رحمم ،حدس زدم ولی گفتم توهمه ،اخه من دوسال منتظ ...

من يه احساسي داشتم ، چند روز پيش ، يك بار يه نبض شديد زد ،زير دلم  يعني ممكنه اون باشه ؟ 

من نامنظم ،لکه بینیم گاهی میشم ولی خیلی کم و چند روز خوب میشم ،خدا نینیتو حفظ کنه 

فدات گلم ایشالا چشم رو هم بذاری نی نی تو سالم و سلامت بغل گرفتی🙏