2821
2789
عنوان

باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 72 پست
٢ هفته از اقدام ميگذره ، بدن با بدن فرق داره عزيزم 

عزیزم از اقدام داری میگی مگه از تاریخ پریودت دو هفته گذشته شما بهتره تو نت سرچ کنی ببینی دو هفته بعد اقدام یعنی چی یعنی حتی سطح هورمون هم تو خونت انقدر نیست که بشه فهمید بارداری یا نه انشالله بارداری الان الکی بگم وای وای حتما بارداری خوب بود سه بار باردار شدم مجرد که نیستم بیام از خودم بنویسم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نینی چی بود 

دخمل😍

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
خدا حفظش کنه گلم🥰😘

قربونت عزیزم

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
عزیزم از اقدام داری میگی مگه از تاریخ پریودت دو هفته گذشته شما بهتره تو نت سرچ کنی ببینی دو هفته بعد ...

ميدونم عزيزم ، اما منم قبلش ميگفتم به اين زودي علائم پسدا نميشه ، ولي دكتر گفت بدنا فرق داره ، ديگه نميدونم والا ، موندم چيكار كنم ، از يه طرف هم زوده براي ازمايش 😣

عزیزم منم هیچ علایمی ندارم ینی دختره ؟?؟

نمیشه گفت خواهر منم مثل من بود ولی بچه ش پسر شد ایشالا خدا به همه هرچی میخواد بده تو خونواده همسر من دختر نبود خیلی خوشحال شدن نه خواهر شوهر دارم نه نوه دختر دارن

ميدونم عزيزم ، اما منم قبلش ميگفتم به اين زودي علائم پسدا نميشه ، ولي دكتر گفت بدنا فرق داره ، ديگه ...

دکتر گفت بدنا فرق داره ؟🤔

نشنیدم تا به حال انقدر زود علائم نشون بده

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️