2777
2789
عنوان

خونوادم نمیزارن برم کلاس گیتار😓

3065 بازدید | 28 پست

من خیلی دوس دارم برم کلاس گیتار

من خونواده ی خشک و متاسفانه مذهبی دارم که میگن خوب نیست و دختر بی بندوبار میشه 

من ۱۵ سالمه آخه کی میخوان به علایقم احترام بزارن 

بابام میگه برو ولی ته دلش خوشش نمیاد چون بابام هرچی که بخوامو برام تهیه میکنه 

ولی مامانم میگه گیتار چیه دیگه؟؟؟

داداشم که از مامانم بدتر میگه اگه بری هرزه میشی و افکار مسخره کنندش

دیگه خسته شدم ازشون 

یکی نیس بیاد بگه مامان من بزرگ شدم چرا مثل بچه باهام رفتار میکنی؟؟

تازه بهشون گفتم گیتارو هم با پول خودم میخرم و شهریه رو هم خودم میدم ولی زیربار نمیرن

بابام قبول میکنه ولی مامانم نههه

داداشمم قبول نمیکنه ولی کار به حرف اون ندارم  

وقتی بزرگ شدم یه مامانی برا بچم میشم برعکس مادر خودم دقیقا برعکس

یه راه بزارین جلوم که قبول کنن

🧍🏻‍♀️=🧍‍♂️

دیگه وقتی بابات اوکی داده به بقیه چ مربوط اون پولو میده

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متنفرم از این عقاید دست و پارو بسته ی چیز میشه انگ هرزگی میزنن ی زمانی پایبند همه چی بودم ام الان مهم نیست واسم

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

خانوادتو ببر مشاوره واقعا😑

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

گیتار رو بخر خودت از یوتیوب تمرین کن یاد بگیر کاری نداره به داداشت هم بگو فضولی کار من به تو نیومده زن گرفتی نزار بره کلاس گیتار بفرستش سفره آرایی 

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

تنها نیستی منم مثل تو....تازه صدام انقده خوبه انقده استعداد دارم ک تا بایکی هم صحبت میشم میگ کاش میشد صداتو بغل کرد...حالا بگذریم ولی خونوادم میگن این چیزا ب ما نمیاد از خدا دور میشی و فلان😂موندم تو حسرتش

پکیج استاد موزیکو بگیر ما اموزشگاه محلمون بسته شد اصول پایشو بلد بودم برای دوره کلاسیک گرفتم

شما باید پایشو بگیری

و اینکه منم باهات همدردم کلی زجررررر کشیدم کار کردم پول در اوردم ماشین خریدم حالا تازه ۲۸ سالگی که میخواستم مستقل شم و به هدفای بزرگم برسم دارن فشار میارن که ازدواج کن

حالا وقتی خودت بزرگ بشی بدترازمامانت میشی شاید نحوه گفتنشون خوب نبوده ولی در کل اینجور محیط مناسب دخترای خوشگل و بااستعدادی مثل شمانیس بهترنیست استعدادتو جایی استفاده کنی که هم دنیا داشته باشی هم آخرت؟؟؟ بیشتر فکر کن عزیزم