اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعد از ازدواج عشقتون سرد نشد ؟ رفتارتون تو دوران دوستی باهم چطور بود
نه نشد
ما تو سن کم دوست شدیم و خب بی تجربه بودیم مشکلات زیاد پیش میومد ولی چون دیدیم نمیتونیم از هم دست بکشیم شروع کردیم ب درست کردن رابطمون
واقعا واسش وقت گذاشتیم و نقاط ضعفمون رو اصلاح کردیم و دیگه یاد گرفتیم ک ب رابطمون الویت بدیم و هرکاری واسه داشتن رابطه خوب بکنیم و خداروشکر موفق شدیم و خیلی راضی هستیم
منم ۲سال عاشقش بودم اونم عاشقم بود اما مامانم راضی نبود و جدا شدیم😭😭خیلی سخته
پدرم رو سال ۹۷ در اثر یه بیماری سخت از دست دادم (دور از جون مادرم البته) . الان مادر عزیزتر از جانم درگیر سرطان هست مادرم یه فرشته هست که من رو به زندگی وصل کرده😭😭تورو خدا برااین که سلامتیش رو بدست بیاره دعاشون کنیید🙏🙏به خدای مهربان بگید تنها امیدم و تنها پناهم مادر عزیزم رو بمن ببخشه😭خدایا من توبه کردم از تمام گناهانم پشت در خونت نشستم من رو از رحمت خودت ناامید نکن برای تمام ناامیدی هام دعا کنین که کم نیاورم این عهد من و خداوند هست که اگه مامان خوبم شفا پیدا کنه تا آخر عمرم خادم مردم یا مسجد بشم
چون آدما عوض میشن بزرگ میشن طرز فکرشون تغییر میکنه بعد از زندگی توقع و خاسته دیگه دارن که چند سال پیش نمیخاستنش مثلاً من تک فرزندم تو دوران دوستی هیچ وقت به شوهرم نگفتم من میخوام با خانوادم زندگی کنم بعدش که قضیه جدی شد من بهش فکر کردم
دقیقا ترس منم همینه ... که الان منو میخواد و دوسم داره نکنه بعدا نظرش عوض شه
اونکه مشکلات برای همه هست ولی الان قشنگ به زندگیت فکر کن ببین چجوری آدمیه به همچی فکر کن ببین زندگی همیشه گل بلبل نیس پسرا وقتی شوهرت میشن خیلی تفاوت دارند با دوس پسر بودن