2777
2789

من و بابام و عمم و شوهرم

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه کارا و خریدامون فقط و فقط دونفری رفتیم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

اصلااا بقیه رو بنرین ک دعوا میشه... جیگر آدم خون میکنن من خواهر شوهرام باهامون اومدن از اول تا آخرش دعوا میکردیم دیگه به یه جایی رسید می‌خواستیم عروسی رو بهم بزنیم... هیییچ کس با خودتون نبرین.. 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
اصلااا بقیه رو بنرین ک دعوا میشه... جیگر آدم خون میکنن من خواهر شوهرام باهامون اومدن از اول تا آخرش ...

من با خواهر شوهرم بودم تو خرید بهم کمک میکرد 

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

درستش همینه

اره. کلی کیف کردیم. میگشتیم خرید میکردیم میرفتیم رستوران کافی شاپ. همش خاطره شد

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
من با خواهر شوهرم بودم تو خرید بهم کمک میکرد 

نه من خیلی خیلی تجربه بدی دارم 10 ماه پیش عروسیم بود... اگه یک درصد قرار باشه عین خواهر شوهر ای من رفتار کنن هم به نظرم ریسک نکنن کسی با خودشون ببرن

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
اصلااا بقیه رو بنرین ک دعوا میشه... جیگر آدم خون میکنن من خواهر شوهرام باهامون اومدن از اول تا آخرش ...

آره دقیقا منم فکر میکنم یکیش همین دخالت و اختلاف نظر ها باشه